Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГАЗДАРИЦА КУЋЕ

Георгина Родригез ЗАБРАНИЛА Кристијану Роналду да мења сијалице у кући, ево и због чега (ФОТО)

Родригезова се труди да Роналду и породици учини живот што лакшим, па му дозвољава да избегне кућне послове како би могао да подигне ноге после напорног дана тренинга у бази Јунајтеда у Карингтону.

1644405127_________________________________20220208_121543.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/georginagio
Oglas

Суперзвезда Манчестер јунајтеда Кристијано Роналдо је ослобођен је обавезе да мења сијалице у породичној кући како би избегао ризик од повреде, рекла је партнерка Георгина Родригез. Заљубљени пар живи заједно у вили у Чеширу са четворо деце и ускоро ће дочекати близанце.

Први пут су се срели док је Роналдо, 37, играо у Реал Мадриду, недуго пре него што је 2018. закључио трансфер од 99 милиона фунти са Јувентусом. Родригезова (28) је пратила капитена Португалије у Италију и поново се преселила прошлог лета пошто се Кристијано вратио на Олд Трафорд у сензационалном трансферу од 20 милиона фунти.

Родригезова жели да петоструки освајач Златне лопте не задобије непотребну повреду која би могла да омета касне фазе његове блиставе каријере, па му она забрањује да мења сијалице код куће.

„Промена сијалице у нашој кући је немогућа јер имамо тако високе плафоне“, рекла је она за италијански магазин Спортвик прошлог марта.

Прочитајте још: "ЗЛА ЖЕНА" Одгајао сам Георгину Родригез када је њен тата био у затвору, али нас је заборавила кад је упознала Роналда, каже ујак (ФОТО)

"Да сте на месту Кристијана Роналда, да ли бисте променили сијалицу на скоро 20 стопа од земље? Најбоље је да не ради то. Он мора да води рачуна о себи да буде најбољи што може. Ја ћу се побринути за остало. Пазим да је све у реду. Волим да бринем о свом дому и својој породици.“

Родригезова је објаснила и зашто Роналду никада не предаје контролу у кухињи, додајући: "Он не кува. После тренинга целог јутра, заслужује да на столу нађе тањир са љубављу припремљеном храном. Имамо кувара, а ја понекад кувам."

Георгина, која је родила своје прво дете са Роналдом 2017. године, поздравила је свог партнера као своју „инспирацију“ док је говорила о томе како остају у форми заједно.

„Делимо теретану јер имамо само једну у кући“, рекла је она. „Много сам научила од њега. Он ме учи и мотивише. На крају, ти си одраз онога што видиш, а ја видим њега. Већ сам била здрава и спортски настројена, али сада се осећам још боље захваљујући њему. Он је ипак Кристијано Роналдо. Он је моја инспирација."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas