· · Коментари: 0

"Гледаш неједнакост и мало си љут због тога": Тамара Драгићевић искрено о успонима и падовима у БРАКУ

Позната глумица је у браку са својим колегом Петром Бенчином

1661685384_Foto-ataimages.rs-Tamara-Dragicevic-instagram-Printscreen-petarbencina-Pixabay.jpg
Фото: Атаимагес.рс Тамара Драгићевић, инстаграм/Принтсцреен - петарбенцина, Пиxабаy

Тамара Драгићевић и Петар Бенчина важе за један од најскладнијих парова на јавној сцени. Они имају двоје деце, ћеркицу Сташу и сина Лазара. Иако су веома срећни и успешни, Тамара је признала да није све увек било лако. Они су упали у кризу након што се глумица породила са другим дететом, а проблем се јавио око неравноправности мушке и женске улоге у родитељству.

"Мислим да жене колико год причале са другарицама, мамама и сестрама које су добиле децу пре њих, не могу да замисле неравноправност између партнера у устајању ноћу. Тада се код нас жена јави потреба за звоцањем. Ти би да ћутиш, да не пребацујеш, али гледаш ту неједнакост и мало си љут због тога, мало ти је жао себе. Једна моја другарица својевремено је рекла: 'Ја не знам како ми све њих не оставимо, како им пређемо преко свега'", испричала је Тамара у емисији "Балканском улицом".

Прочитајте још: Виктор Живојиновић запросио девојку - у сузама изговорила "ДА": Ово је Бренина нова снајка (ФОТО)

Њих своје су ипак успели да превазиђу препреке. Глумица је открила решење које су пронашли како би се повратила равнотежа.

"Баш због тих ствари после два месеца вратила сам се да играм представе. Могла сам, а желела сам, све само како бих сама са собом поново била испуњена и задовољна. Да се не бих осетила као жртва... јао све је на мени, јадна ја. Ни за кога то не би било добро, не бих била добра ни деци, ни Петру и ту онда има криза. Испуњавало ме је да изађем из куће, а знала сам да идем да играм представу. То је нешто што морам, нисам отишла да пијем пиће. У супротном би ту постојао осећај кривице", рекла је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.