· · Komentari: 0

"Gledaš nejednakost i malo si ljut zbog toga": Tamara Dragićević iskreno o usponima i padovima u BRAKU

Poznata glumica je u braku sa svojim kolegom Petrom Benčinom

1661685384_Foto-ataimages.rs-Tamara-Dragicevic-instagram-Printscreen-petarbencina-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs Tamara Dragićević, instagram/Printscreen - petarbencina, Pixabay

Tamara Dragićević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Oni imaju dvoje dece, ćerkicu Stašu i sina Lazara. Iako su veoma srećni i uspešni, Tamara je priznala da nije sve uvek bilo lako. Oni su upali u krizu nakon što se glumica porodila sa drugim detetom, a problem se javio oko neravnopravnosti muške i ženske uloge u roditeljstvu.

"Mislim da žene koliko god pričale sa drugaricama, mamama i sestrama koje su dobile decu pre njih, ne mogu da zamisle neravnopravnost između partnera u ustajanju noću. Tada se kod nas žena javi potreba za zvocanjem. Ti bi da ćutiš, da ne prebacuješ, ali gledaš tu nejednakost i malo si ljut zbog toga, malo ti je žao sebe. Jedna moja drugarica svojevremeno je rekla: 'Ja ne znam kako mi sve njih ne ostavimo, kako im pređemo preko svega'", ispričala je Tamara u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pročitajte još: Viktor Živojinović zaprosio devojku - u suzama izgovorila "DA": Ovo je Brenina nova snajka (FOTO)

NJih svoje su ipak uspeli da prevaziđu prepreke. Glumica je otkrila rešenje koje su pronašli kako bi se povratila ravnoteža.

"Baš zbog tih stvari posle dva meseca vratila sam se da igram predstave. Mogla sam, a želela sam, sve samo kako bih sama sa sobom ponovo bila ispunjena i zadovoljna. Da se ne bih osetila kao žrtva... jao sve je na meni, jadna ja. Ni za koga to ne bi bilo dobro, ne bih bila dobra ni deci, ni Petru i tu onda ima kriza. Ispunjavalo me je da izađem iz kuće, a znala sam da idem da igram predstavu. To je nešto što moram, nisam otišla da pijem piće. U suprotnom bi tu postojao osećaj krivice", rekla je glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.