Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумац Светислав Гонцић се борио са ОВОМ БОЛЕШЋУ: Отишао је на контролу врата и открио увећање

Чувени глумац, Светислав Гонцић, открио детаље о здравственим проблемима.

1642670266_76903_svetislavgoncic-glumac1406201714_f.jpg
Фото: В. Данилов
Oglas

Глумца Светислава Гонцића (61) сви памте по улози Часлава Марјановића Чарлија у серији "Срећни људи", а о његовом приватном животу не зна се много.

Последњих година могли смо да га видимо у остварењима "Истине и лажи", "Село гори, а баба се чешља", "Наша мала клиника" и тако даље, а иако га гледамо као врсног глумца, мало је познато да је страствени љубитељ мотора и да на њима обилази целу Европу.

"Давне 1975. отац ми је остварио сан, када ми је купио први мотор. Данас по граду возим скутер, али имам и јачу машину, коју користим за путовања. Обишао сам целу Европу на двоточкашу, а најдаље сам стигао до југа Италије. Вожња мотора је увек уживање, јер није битна дестинација, већ само путовање. Имао сам неколико незгода на путу, углавном због моје непажње. Али када седнете на мотор, основна правила су да нема стреса ни нервирања, али и да треба да будете одморни и у доброј форми", рекао је глумац својевремено.

Прочитајте још: "ИМАЛИ СМО ОЗБИЉНУ КРИЗУ": Нела Михајловић је годинама у браку са рођеним БРАТОМ колегинице (ФОТО)

Светислав се пре пар година сусрео са озбиљним здравственим проблемима, тачније проблемом са штитном жлездом. Он је о томе отворено говорио:

"Отишао сам на контролу врата, на ехограм, и видели су да постоји неко увећање. Треба ићи на редовне контроле. Увећање је било, али лекари у Другој хирушкој, на Ендокриној хирургији су све средили на време. Они су сјајни", говорио је Гонцић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

Међутим, то није једини пут када је глумац завршио на болничком лечењу. Пре две године је због корона вируса хоспитализован у Земунској болници. Девет дана је био под константном лекарском пажњом, а када је изашао открио је да му ни у једном тренутку није било свеједно да лежи тамо.

"Био сам уплашен. То је нормално и природно да се човек уплаши у таквим ситуацијама. Велика анксиозност, мислите о својим најближима. Био сам у оној мање ризичној групи, а после болнице сам био у изолацији. Није се одразило на моје чланове породице. Дани у болници били су напорни за мене, међутим хвала здравственим радницима и медицинском особљу Земунске болнице који су чинили све да нам олакшају, помогну и прате нас у сваком тренутку, да би нажалост ово што се дешава многима много лакше прошло", рекао је глумац који највише времена воли да проводи ван Београда, у Деспотовцу, где има породичну кућу и где са супругом и млађом ћерком врло радо ужива у чарима природе.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas