Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИМАЛИ СМО ОЗБИЉНУ КРИЗУ": Нела Михајловић је годинама у браку са рођеним БРАТОМ колегинице (ФОТО)

Глумица Нела Михајловић открила детаље брака.

1642603715_112315_kolo-srece09-01072021_f.jpg
Фото: Н. Скендерија
Oglas

Глумица Нела Михаиловић пре више од 20 година изговорила је судбоносно "да" композитору Владимиру Петричевићу, иначе рођеном брату њене колегинице Сузане Петричевић.

Нела и Владимир су поносни родитељи две девојчице Марте и Петре.

Прочитајте још: Сви је знате као ВОДИТЕЉКУ ВРЕМЕНСКЕ ПРОГНОЗЕ: Биљана ЈЕДИНА међу водитељима има ОВУ диплому

А са чим су се суочавали на почетку брака, откриио је Нелин супруг:

- Кад смо започињали заједнички живот, прогнозе баш и нису биле неке, да будем искрен. Она млада, талентована глумица тек на почетку каријере, ја у том тренутку већ афирмисани музичар, који је управо напустио рокенрол и одлучио да буде, замислите, композитор примењене музике у Србији деведесетих. Можете мислити колико је то у оном лудилу, беди и примитивизму деведесетих деловало перспективно. Међутим, ми се на то нисмо обазирали, били смо вредни и упорни, веровали смо једно у друго и ето нас данас овде где јесмо - рекао је својевремено Владимир.

Глумица не крије да је у њеној брачној заједници са Владимиром било успона и падова.

- Имали смо озбиљну кризу, свако ко каже да није имао кризе у браку лаже. То спада у домен приватности, па не волим да причам о томе - истакла је Нела Михаиловић за "Глорију" пре пар година, па додала:

- Ја сам по природи толерантнија, па самим тим и попустљивија. То су најчешће глупости неке око којих се посвађамо.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas