Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Глумица о вези са ВИКТОРОМ ЖИВОЈИНОВИЋЕМ: МИЛИЦА ТОМАШЕВИЋ открила у каквом је односу са Бобом и Бреном

Глумица проговорила о односу са будућим свекром и свекрвом

1658308276_naslovna.jpg
Oglas

Глумица Милица Томашевић у вези је са најмлађим сином бившег тенисера Бобе Живојиновића и Лепе Брене, Виктором. Варнице између Милице и Виктора севнуле су још прошлог новембра, када су ухваћени заједно на једној журци у Београду. Виктор је тада био у друштву Анастасије Ражнатовић и њеног бившег дечка, а утоку вечери им се придружила и Милица. Недуго после тога почели су да се виђају.

Милица је сада открила какав је Виктор дечко и колико је битно да су родитељи лепо васпитали дете у каснијим емотивним односима, као и какви су они као људи.

Прочитајте још: Бред Пит шокирао целокупну јавност: Глумац на црвеном тепиху у сукњи (ФОТО)

- Виктор је сјајан момак. Када жене бирају мушкарца, треба да гледају какви су му родитељи, односно генетика. Виктор има сјајну генетику, што не чуди с обзиром на то да му је мајка Лепа Брена, а отац Боба! Сјајно су га васпитали, а и много ми је леп - прича Милица за Курир.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/викторернест

Милица се осврнула и на то у каквом је односу са Викторовим родитељима које је недавно упознала.

-Брена и Боба су дивни људи. Срдачни су и добри према мени. Ништа мање нисам ни очекивала од велике музичке звезде и тениске легенде-без длаке на језику открила је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas