Oglas
· · Komentari: 0

Glumica o vezi sa VIKTOROM ŽIVOJINOVIĆEM: MILICA TOMAŠEVIĆ otkrila u kakvom je odnosu sa Bobom i Brenom

Glumica progovorila o odnosu sa budućim svekrom i svekrvom

1658308276_naslovna.jpg
Oglas

Glumica Milica Tomašević u vezi je sa najmlađim sinom bivšeg tenisera Bobe Živojinovića i Lepe Brene, Viktorom. Varnice između Milice i Viktora sevnule su još prošlog novembra, kada su uhvaćeni zajedno na jednoj žurci u Beogradu. Viktor je tada bio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog bivšeg dečka, a utoku večeri im se pridružila i Milica. Nedugo posle toga počeli su da se viđaju.

Milica je sada otkrila kakav je Viktor dečko i koliko je bitno da su roditelji lepo vaspitali dete u kasnijim emotivnim odnosima, kao i kakvi su oni kao ljudi.

Pročitajte još: Bred Pit šokirao celokupnu javnost: Glumac na crvenom tepihu u suknji (FOTO)

- Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep - priča Milica za Kurir.

Foto:Printskrin/Instagram/viktorernest

Milica se osvrnula i na to u kakvom je odnosu sa Viktorovim roditeljima koje je nedavno upoznala.

-Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende-bez dlake na jeziku otkrila je glumica.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas