· · Коментари: 0

Гога Секулић искрено о БИВШЕМ мужу: "Не занима ме ПРОШЛОСТ, волим и поштујем Уроша"

Певачица отворила душу о љубави

1672933423_goga_sekulic_02112022_0007.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Гога Секулић Нову годину дочекала је радно у једном клубу у којем је до ситних сати са публиком певала своје највеће хитове. Након прослављеног дочека певачица се припрема за Божић који ће провести са својом породицом и најближима.

- Као девојка сам углавном била свуда, што пословно, што приватно са друштвом. Ипак, знало се да за Божић је породични ручак са родитељима обавезан. Сада уклапам да будем више са дететом, а када имам несто заказано радим - каже Секулићева која је написала са сином писмо Деда Мразу.

Прочитајте још: Несвакидашња НОВОГОДИШЊА жеља: Сара Јо открила да је у ПОНОЋ хтела да се пољуби са три деценије старијом КОЛЕГИНИЦОМ

- Сину испуњавам све жеље. Јесте мали, али није много захтеван. Он је скроман и весео дечак.

Овом приликом дотакла се и односа са 15 година млађим бившим супругом Урошем Дамњановићем, са којим је и добила сина. Како је у последњих неколико наврата ухваћена у његовом друштву, спекулације о потенцијалном помирењу отпочеле су муњевитом брзином. Гога је сада открила истину и истакла да је са Урошем у коректним односима, као и да га веома поштује као оца свог детета.

- Ова година је била лепа у сваком погледу. Сви ми имамо лепе и мање лепе тренутке у животу. Не желим да идем уназад, само ме занимају будућност и лепи тренуци са сином и породицом. Волим Уроша и поштујем. Он је отац мог детета и тако ће увек бити. 

На питање да ли је спремна за нову љубав, одговорила је следеће:

- Не размишљам о томе, нека се деси спонтано. Како време пролази, самој себи се допадам. Многи су другачији на телевизији и приватно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.