Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Горан Бреговић има ТРИ ћерке које су три различите ВЕРЕ: "Треба да омогућите ДЕЦИ слободу избора"

Горан Бреговић има три ћерке Ему, Лулу и Уну

1673176950_brega.png
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Горан Бреговић из брака с Џенаном Бреговић има три ћерке, Ему, Лулу и Уну. Бреговићева мајка је Српкиња, отац Хрват, жена муслиманка, па је због тога једном приликом упитан како се празници обележавају у његовом дому.

- Моја деца када су била мала, она су у време Бајрама били муслимани јер су се тада добијали поклони, а за време Божића и Ускрса су били хршћани јер су и тада поклоне добијали. Сада више не знам шта славе. Мислим да је само средња будиста. То ми, наравно, не смета. Моја деца ће бити Французи, мада воле да долазе у наше крајеве и имају пријатељице овде. А за супругу и мене је касно, нас двоје ћемо увек бити наши. Лечени наши. Тешко је у животу се од тога излечити - рекао је пре неколико година Бреговић.

Прочитајте још: Јелена Ђоковић се огласила из Пећке патријаршије: Пожелела срећан Божић целој нацији (ФОТО)

Када је био дете такође је поштовао све обичаје и традицију, али истиче да му је Бог редовно слао сигнале.

- Ви треба да омогућите деци да имају слободу избора, када бирају да буду свесни шта бирају. Остављам им слободу хоће ли бити религиозне или не. Мој отац и мајка су били комунисти, тако да се у мом дому нису славили верски празници, али изнад мене је живео православни поп, тако да сам увек имао јаја за Ускрс. А истовремено сам био у таквом комшилуку да сам за Бајрам увек слао компијана курбан, то је месо од овна који се коље за Бајрам. Тако да сам тог дана и добијао курбан. Без обзира на то што сам био у једној таквој кући, Бог ми је редовно слао сигнале.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas