Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХАЈДИ КЛУМ ПОТВРДИЛА ТИТУЛУ КРАЉИЦЕ НОЋИ ВЕШТИЦА: Манекенка носила костим који је поред ње сачињавало укупно десет људи

Хајди Клум већ годинама уназад позната је као краљица Ноћи вештица због пажње коју посвећује својим маскама, а ове године појавила се у сложеном костиму пауна.

1698832246_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/хеидиклум
Oglas

Хајди Клум већ годинама уназад позната је као краљица Ноћи вештица због пажње коју посвећује својим маскама, а ове године појавила се у сложеном костиму пауна.

Славна манекенка није разочарала својим костимом за Ноћ вештица, а на својој 22. годишњој "Хеидиwеен" прослави одржаној у Њујорку појавила се као паун.

Манекенка је носила сложени костим који је поред ње сачињавало укупно десет људи. Њен део костима састојао се од уског плавог баршунастог бодија и маске за лице са жутим кљуном док јој је на врху главе био је пернати украс.

Стајала је на врху слично обученог члана њене пратње, што је чинило доњу половину драматичног изгледа. Иза ње, формирајући величанствени реп њеног костима, позиционирано је било неколико гипких фигура у зеленим бодијима са пауновим пегама. На леђима су им била раширена крила која су одговарала њиховим зеленим костимима.

Хајди су се придружили и њен супруг Том Каулитз, који је био обучен као велико бело јаје, и ћерка Лени Клум, која је показала своју невероватну фигуру у пинк одевној комбинацији.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas