Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ХАРИ И МЕГАН УЗВРАЋАЈУ УДАРАЦ: "Још смо овде, нећете нас СЛОМИТИ"

Принц Хари и Меган Маркл узвраћају на критике због путовања у Канаду. Војвода и војвоткиња од Сасекса посетили су у среду тренинг камп за Инвицтус игре 2025. у Британској Колумбији.

1708068888_ADFG.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Њихов представник је у четвртак за Миррор рекао: „Знамо неке ствари које се понављају могу да растуре или приближе неки пар. Они су још увек овде.”

„Они и даље раде и следе оно у шта верују, упркос томе што их стално изазивају и критикују. Овај пар неће бити сломљен“, саопштио је њихов табор.

Неки нису били задовољни одмором пара у великој земљи јавора након дијагнозе рака краља Чарлса. Телеграф је недавно објавио да је осудио звезду „Суитс” (42) и бившег војника (39), тврдећи да „имају три дана да докажу да могу да се понашају” у Ванкуверу за време спортске утакмице.

Харијево и Меганино путовање долази само неколико дана након што су покренули своју веб страницу Суссеx.цом и принчев брзи пут да посети Чарлса (75) усред његових здравствених проблема у Енглеској. Хари је 6. фебруара отишао на хитан пут у Лондон због „бриге“ због очеве болести.

Њихов нови сајт су осудили фанови, који верују да је он „самоуслослужан“ и да се користи само за комерцијалну добит. Обожаваоци на бившем Твитеру су их троловали за њихову веб страницу, одмахујући главама због употребе њиховог наслова „Сасекс“.

Један је написао: „Умм, ова два глупана схватају да нису „Сасекс“, зар не? Безобразност куповине Суссеx.цом, укључујући и краљевски грб, иако мрзе краљевске породице, је смешна."

„Канцеларија војводе и војвоткиње од Сасекса“ Грандиозно, арогантно и себично“, написао је други корисник. „Ако ово није покушај да се спречи њихово очекивано уклањање са веб странице краљевске породице (и других радњи), требало би да буде катализатор да се то учини. Наставите са тим.”

Док је грб бивше глумице био брендиран на преуређеном сајту, печат аутора „Резерва” није коришћен.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas