Oglas
· · Komentari: 0

HARI I MEGAN UZVRAĆAJU UDARAC: "Još smo ovde, nećete nas SLOMITI"

Princ Hari i Megan Markl uzvraćaju na kritike zbog putovanja u Kanadu. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa posetili su u sredu trening kamp za Invictus igre 2025. u Britanskoj Kolumbiji.

1708068888_ADFG.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

NJihov predstavnik je u četvrtak za Mirror rekao: „Znamo neke stvari koje se ponavljaju mogu da rasture ili približe neki par. Oni su još uvek ovde.”

„Oni i dalje rade i slede ono u šta veruju, uprkos tome što ih stalno izazivaju i kritikuju. Ovaj par neće biti slomljen“, saopštio je njihov tabor.

Neki nisu bili zadovoljni odmorom para u velikoj zemlji javora nakon dijagnoze raka kralja Čarlsa. Telegraf je nedavno objavio da je osudio zvezdu „Suits” (42) i bivšeg vojnika (39), tvrdeći da „imaju tri dana da dokažu da mogu da se ponašaju” u Vankuveru za vreme sportske utakmice.

Harijevo i Meganino putovanje dolazi samo nekoliko dana nakon što su pokrenuli svoju veb stranicu Sussex.com i prinčev brzi put da poseti Čarlsa (75) usred njegovih zdravstvenih problema u Engleskoj. Hari je 6. februara otišao na hitan put u London zbog „brige“ zbog očeve bolesti.

NJihov novi sajt su osudili fanovi, koji veruju da je on „samousloslužan“ i da se koristi samo za komercijalnu dobit. Obožavaoci na bivšem Tviteru su ih trolovali za njihovu veb stranicu, odmahujući glavama zbog upotrebe njihovog naslova „Saseks“.

Jedan je napisao: „Umm, ova dva glupana shvataju da nisu „Saseks“, zar ne? Bezobraznost kupovine Sussex.com, uključujući i kraljevski grb, iako mrze kraljevske porodice, je smešna."

„Kancelarija vojvode i vojvotkinje od Saseksa“ Grandiozno, arogantno i sebično“, napisao je drugi korisnik. „Ako ovo nije pokušaj da se spreči njihovo očekivano uklanjanje sa veb stranice kraljevske porodice (i drugih radnji), trebalo bi da bude katalizator da se to učini. Nastavite sa tim.”

Dok je grb bivše glumice bio brendiran na preuređenom sajtu, pečat autora „Rezerva” nije korišćen.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas