Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ОТВОРЕНО

Харис Џиновић открио непознате детаље из свог живота, а са ОВИМ певачем је волео да проводи време у кафани!

Харис Џиновић први пут отворено је причао о појединим детаљима из свог живота

1635756339_hars.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Познати певач Харис Џиновић гостујући у једној емисји, дао своје мишљење о новој музици, присетио се боемских дана и открио да је био јако близак са Томом Здравковићем. 

Прочиатјет још: ШОКАНТНО издање Јелене Карлеуше за НОЋ ВЕШТИЦА: Од опатице до ђаволице, гола и крвава распалила машту мушкарцима (ФОТО)

Звезда се рађа, а популаран певач се постаје

- Тачно се зна ко је звезда а ко је популаран певач. Свака генерација ће имати своју музику, међутим мени је од ове нове генерације све нешто на брзака и удробљено, све личи једно на друго. Мислим да је ту тешко да се постигне нека емоција. Пре је било плакања и смејања по кафанама, много више душе. – Казао је Харис за К1 телевизију - Младе генерације све слушају на мобилном и то је катастрофа, они не знају за лепоту звука. Ништа добро нисам чуо у последње време.

Харис Џиновић се присетио почетка своје каријере

- Када сам ја имао 25 година и постао певач морали смо да прођемо тешке филтере радио продукције у Београду, Сарајеву и Загребу. Морао си да прођеш све живо у тој радио продукцији да би имао право да наступаш на фестивалу, па тек онда да снимиш плочу. Данас ко год се ухвати микрофона може да сними плочу, само је објави на мобилном. – Рекао је Харис Џиновић.

Дружење са Томом Здравковићем

- Провео сам доста времена са Томом, имали смо један концерт у Мостару и ми смо се ноћ пред концерт толико напили да смо заспали на оној малој плажи испод моста. Ујутру смо молили конобара да нам донесе гајбу пива док смо седели у песку поред Неретве - присетио се Харис Џиновић у „Првом реду“ и додао:

- Ја сам наступао као његова предгрупа... Тома је после мене изашао у дресу Фрање Владића и 40.000 људи је почело да скаче, ма стадион се готово срушио.


Харис се присетио какав је био највећи боем са ових простора

 - Тома је био хедониста и велики уметник, нико није могао да му каналише живот, јесте волео да се коцка, али то су биле његове паре и нико није имао право да му забрани. Живео је на свој начин, ма нема ниједног човека у уметности да је лаган. – Испричао је Харис за К1.

Харис сматра да смо сви заборавили на душу и присетио са дружења са великим Шабаном Шаулићем

- Није тешко бити хедониста, треба се само одлучити на то. Мени су кафана и скупљање са људима пресудни у животу. Али нема тог дружења као што је било, са Шабаном Шаулићем сам једном остао од вечери до четири поподне, и то све крене спонтано. Било је суза до пода, песме смо извлачили из рукава. Људи су се окренули нечем другом, као да су намерно заборавили на душу.

Харис је испричао за чиме жали у животу

- Жалим што сам јако мало произвео музике у односу на своје могућности, требало је много више. Сигурно би из тог квантитета изашао неки квалитет. 

Он је открио гледаоцима „Првог реда“ да га Жељко Јоксимовић зове у свој студио.

- Жељко је енормно талентован, он устаје у седам ујутру и сваки дан иде у студио као на посао, стално ме зове да дођем код њега. Направио је много тога квалитетног и лепог и показао да се рад исплати, а ја не радим и зато не стварам. – Харис се надовезао на то - Питао сам Брегу што не пише, а он ми одговорио „Хари није ми 25 година, тад сам јурио за девојчицама, прошао ме је период када смо сви могли стварати песме ко из рукава.“ Треба бити романтичан, како песму написати када те базе нема.

Прочитајте још: Оснивач АЛЛЕГРО бенда изнео шокантне детаље о групи: Ево због чега се годинама судио са Слађом!

Како Харис Џиновић проводи време током короне?

 - Чак и када сам био у војсци имао сам мању паузу од певања. Са мојим добрим другом и менаџером Дејаном Максимовићем провео сам пролеће и лето на његовом великом имању. Не гледам телевизју изузев утакмица.

Харис је на питање да му је ћерка ТикТокерка одговорио:

  -  Ћерка ми је ТикТокерка и не видим ништа лоше у томе, осим ако не оде у неке екстремне глупости ја је подржавам. Не могу децу да пратим као инспектор Клузо, све је у Божијим рукама. Деца ми се за сада пристојно понашају. – Испричао је Харис Џиновић за К1 телевизију у „Првом реду“

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas