Oglas
· · Komentari: 0
NOĆ VEŠTICA

ŠOKANTNO izdanje Jelene Karleuše za NOĆ VEŠTICA: Od opatice do đavolice, gola i krvava raspalila maštu muškarcima (FOTO)

Povodom "Noći veštica", društvene mreže su juče bile prepune raznih fotografija

1635754890_karleusa.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Uglavnom zastrašujuće slike, preovladavale su društvenim mrežama, a na domaćoj estradi, kao i uvek, najveću pažnju je i ovoga puta privukla Jelena Karleuša.

Pročitajte još: Bolna ispovest ANDRIJE MILOŠEVIĆA: "Ona je bila HEROINA mog života"

Naša diva odlučila se za dve varijante maskiranje, pa je na fotgrafijama koje je objavila u jednom momentu nepropoznatljiva, dok je na drugim slikama, potpuno raspalila maštu muškom delu populacije.

Jelena na jednoj slici pozira obučena kao opatica prekrivena krvlju, dok u jednoj ruci drži bundevu koja je i glavni znak "Noći veštica", a u drugoj ima krvavu kuku.

Druga slika izazvala je ipak najveću pažnju, jer je JK odlučila da pozira potpuno gola, dok je rukama prekrila grudi, ali je od čitave maske stavila samo "đavoljske uši".

Nakon objave fotografija, usledili su i brojni komentari fanova. Od onih koji su joj pisali da izgleda brutalno, do drugih koji smatraju da je ovo izdanje Jelene Karleuše preterano.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas