Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ћерка Викторије и Дејвида Бекама нашла се на удару оштрих критика јавности због свог изгледа (ФОТО)

Да ли ће ово имати трајне последнице по 11-годишњу девојчицу?

1657729653_Foto-Profimedia-Dejvid-Bekam-Viktorija-Bekam-Harper-Bekam.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Најмлађе дете Викторије и Дејвида Бекама се нашло под оштрим критикама јавности. Харпер Бекам је девојчица која има само 11 година, и која још увек тражи себе и свој стил, а њен изглед је често мета лоших коментара и увреда.

Породица се тренутно налази у Хрватској, на Лопуду. Тамо су прославили њен 11-и рођендан, а поносна мама Викторија је то објавила на свом профилу на Инстаграму.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - вицториабецкхам

Викторија покушава да заштити своју ћерку од оштрих критика које стално стижу и коеј су упућене малој Харпер. 

"Харпер није на друштвеним мрежама, тако да још не морамо да се плашимо критиковању њеног изгледа", рекла је једном приликом Викторија за Вог Аустралија. Додала је и како је брине колико људи могу да буду окрутни.

Лепа Викторија Бекам се труди да Харпер окружи правим људима и да је изведе на прави пут, али признаје да то неће бити лако. 

"Она је у том узрасту када се њено тело мења, али ради се о томе да много комуницирамо као породица и да се она окружи драгим пријатељима", рекла је и додала: "Али то је прилично застрашујуће, не могу да лажем."

Прочитајте још: Изашла на вечеру са мужем у потпуно новом издању: Амал Клуни заменила пословне комлете врелом хаљиницом (ФОТО)

Харпер ужива у свом детињству и не жури да порасте и да изгледа старије него што заправо јесте.

"Она није једна од оне деце која излазе нашминкана и у кратком топу", рекла је бивша Спајсица. "Недавно ми је заправо рекла: "Мама, видела сам неке твоје слике док си била у Спице Гирлс, а твоје су сукње биле неприхватљиве. Једноставно су били прекратке." Тада ју је и Дејвид подржао: "Апсолутно, Харпер! Стварно, стварно јесу." И заправо је била прилично згрожена тиме колико су моје сукње кратке", рекла је Викторија.

Питала сам: "Зар никад нећеш носити такве сукње?" Она је рекла: "Апсолутно не.’ Видећемо."

Она није једино дете познатих које се нашло на удару због изгледа. Окрутност средине и окружења може да изазове мањак самопоуздања, посебно у проблематичном, тинејџерском узрасту. Некада деца не умеју да се изборе са тим. Нема ништа лоше у томе што не изгледају као родитељи и неправедно је да због тога буду мета сталних осуда и ружних коментара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas