Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗБОГОМ ЏАСТИНЕ

Холивудска лепотица, Селена Гомез, у вези са 11 година старијим колегом који важи за ПРАВОГ ФРАЈЕРА? Фанови верују да их је одала њена најбоља другарица ТикТок снимком (ФОТО/ВИДЕО)

Случајност или још један део слагалице? Погледајте најновији ТикТок Тејлор Свифт који је додатно уверио фанове да се Селена Гомез и Крис Еванс забављају.

1637135923_pjimage--35-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ селенагомез
Oglas

Током последњих месец дана, гласине о романси између Криса Еванса (40) и Селене Гомез (29) могле су се видети свуда на друштвеним мрежама, а фанови су уверени да су њих двоје тајно почели да се забављају.

Одала је другарица?

Протекли викенд када је Тејлор Свифт објавила свој слатки ТикТок на коме је Селена била поред ње. Звучи довољно невино, зар не? Па, када се камера померила ка Селени, фанови нису могли да се не осећају као да су негде раније видели њен удобан плетени бели џемпер – пре свега на глумцу Крису Евансу.

Прочитајте још: ЦЕО СВЕТ ЛУДЕО ЗА ЊОМ: Овако сада изгледа икона 60-их Брижит Бардо! Има 87 година и ужива у четвртом браку (ФОТО)

„Селена и Крис Еванс имају исти џемпер“, написао је један корисник Твитера.

@таyлорсwифт

ОХ НО @селенагомез #снл #сwифтток

♬ Ох но мy бестие ис а бад б - Луке Францхина

Док је други твитовао: „УХМ, ЗАШТО МЕ СЕЛЕНИН ЏЕМПЕР ПОДСЕЋА НА ОНАЈ ЏЕМПЕР КОЈИ ЈЕ НОСИО КРИС ЕВАНС?“ и „ОВО НИЈЕ СЛУЧАЈНОСТ“.

Нагађања су први пут почела када су фанови приметили да је Крис почео да прати Селену на Инстаграму у неком тренутку прошлог месеца - мада није јасно када.

Да ли ће се говоркања испоставити као тачна, остаје нам да видимо, али смо сигурни да би ово био један од најпопуларнијих холивудских парова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas