· · Komentari: 0
ZBOGOM DžASTINE

Holivudska lepotica, Selena Gomez, u vezi sa 11 godina starijim kolegom koji važi za PRAVOG FRAJERA? Fanovi veruju da ih je odala njena najbolja drugarica TikTok snimkom (FOTO/VIDEO)

Slučajnost ili još jedan deo slagalice? Pogledajte najnoviji TikTok Tejlor Svift koji je dodatno uverio fanove da se Selena Gomez i Kris Evans zabavljaju.

1637135923_pjimage--35-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ selenagomez

Tokom poslednjih mesec dana, glasine o romansi između Krisa Evansa (40) i Selene Gomez (29) mogle su se videti svuda na društvenim mrežama, a fanovi su uvereni da su njih dvoje tajno počeli da se zabavljaju.

Odala je drugarica?

Protekli vikend kada je Tejlor Svift objavila svoj slatki TikTok na kome je Selena bila pored nje. Zvuči dovoljno nevino, zar ne? Pa, kada se kamera pomerila ka Seleni, fanovi nisu mogli da se ne osećaju kao da su negde ranije videli njen udoban pleteni beli džemper – pre svega na glumcu Krisu Evansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Pročitajte još: CEO SVET LUDEO ZA NJOM: Ovako sada izgleda ikona 60-ih Brižit Bardo! Ima 87 godina i uživa u četvrtom braku (FOTO)

„Selena i Kris Evans imaju isti džemper“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

@taylorswift

OH NO @selenagomez #snl #swifttok

♬ Oh no my bestie is a bad b - Luke Franchina

Dok je drugi tvitovao: „UHM, ZAŠTO ME SELENIN DžEMPER PODSEĆA NA ONAJ DžEMPER KOJI JE NOSIO KRIS EVANS?“ i „OVO NIJE SLUČAJNOST“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Nagađanja su prvi put počela kada su fanovi primetili da je Kris počeo da prati Selenu na Instagramu u nekom trenutku prošlog meseca - mada nije jasno kada.

Da li će se govorkanja ispostaviti kao tačna, ostaje nam da vidimo, ali smo sigurni da bi ovo bio jedan od najpopularnijih holivudskih parova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.