Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хрватица одушевила на сцени Евровизије 2022: Миу упоређују са великом светском звездом (ВИДЕО)

Вечерас се одржава 66. по реду Песма Евровизије у италијанском граду Торину

1652215736_profimedia-0690107678.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Представило се 17 земаља, Албанија, Латвија, Литванија, Швајцарска, Словенија, Украјина, Бугарска, Холандија, Молдавија, Португал, Хрватска, Данска, Аустрија, Исланд, Грчка, Норвешка и Јерменија. Они се боре за пролазак у велико финале, које је на програму у суботу у 21 час.

Једанаеста по реду је наступила симпатична Миа Димшић (29) из Осијека са песмом "Гуилтy Плеасуре".

Прочитајте још: Почела ЕВРОВИЗИЈА 2022: Познати водитељски трио пожелео добродошлицу, Лаура Паусини блиста на сцени

Мијин настуо је кренуо је у потпуном мраку, затим су се упалила светла и отркила Миу у велелепној розе хаљини, а у рукама све време има гитару. Њен стајлинг прати и рок стил јер је елегантну хаљину са култним мартинкама.

Иако је песма требало да буде у потпуности певана на енглеском, на крају је ипак отпевала неколико стихова из хрватске верзије песме.

- Еуропе wе лове yоу! Гразие милле - узвикнула је, а двораном се проломио аплауз.

Мију упоређују са популарном америчком певачицом  Тејлор Свифт због избора нумере, али и гитаре која је прати на сцени. Кладионице јој не предвиђају улазак у финале, али видећемо да ли ће се то вечерас ипак променити.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas