Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Хтела сам да се УДАМ други пут": Неда Украден открила зашто није стала на "луди камен" после развода

Неда Украден је била удата за редитеља Милана Библију са којим има ћерку Јелену

1709812626_Foto-Ataimages.rs-Neda-Ukraden.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Неда Украден открила је да би волела да се удала по други пут.

- Хтела сам се удати други пут и да имам још деце, али то ми је остала само жеља. Али није се десило али имам дивну ћерку која ми је подарила дивне унучиће који у мене виде пријатеља, савезника и некога ко их у свему разуме и они јако воле своју баку а они су мени центар мога света - рекла је певачица која ће одрзати 14. и 24.марта концерте у МТС дворани.

Подетимо, певачица је била у браку са редитељом Миланом Билбијом с којим је добила ћерку Јелену. Био је од ње старији 14 година. Бивши муж после развода од певачице поново се оженио, међутим после теже болести 2013. године преминуо је у својој коноби у Лепетанима. Певачица и данас гаји само лепе успомене на њега и о оцу њене ћерке, говори бираним речима.

- Једина сам жена која је оставила мужу стан. Суд је мени дете доделио дете. Од сваког наступа сам ја улагала. Сваки развод је ружан, било је грозних речи, али треба задржати достојанство због детета. Треба сачувати достојанство, пре свега због детета. Ја сам њему увек била пријатељ, али и он мени. Никад не бих дала да неко каже неку ружну реч против њега. Ја знам које су његове мане најбоље. Био јако добар човек, велики интелектуалац, нажалост у свету национализма и примитивизма... Он се ту није снашао и патио је због тога, али ја за то нисам крива. Сачували смо поштовање једно према другом - испричала је недавно Украденова.

- После у другом браку је доживео тешку трауму, несрећан случај, пао је у кому... био је 40 дана у коми. Ја сам њему помагала свим средствима. Хтела сма да моје дете има што више оца којег много воли, исто као и он њу - говорила је певачица.

Била пред браком са Сашом Поповићем

Поком 80-их година прошлог века, Неда је била у вези са Сашом Поповићем, који је тада жарио и палио широм Југославије као члан "Слатког греха"..

Украденова и Саша били су у вези после њеног развода, а Поповић ју је и запростио.

- Немам речи за њену лепоту, женственост, непосредност. Много је жена прошло кроз мој живот, лепе, популарне, шта ја знам каквих, али као она... - испричао је Поповић, који је открио да јој је за рођендан купио брдо цвећа. Тада су се сви чудили откуда Бренин хармоникаш с Недом, будући да се Брена и Неда нису баш готивиле у то време, али он томе није придавао значај.

- Мислим да ћемо се венчати. Дивна је, иако је много година разведена и слободна жена, није имала неких љубавних афера, никада, заиста. Без обзира на сву моју љубав, мора се признати да је то једина и права дама естрадног неба. За разлику од Саше, Неда је тада била тајанственија.

- Лепо ми је, то напишите, имам велику подршку од тог човека, пажљв је, забаван - чуће се кад буде време - кратко је рекла, а све се чуло три деценије после.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas