· · Коментари: 0

ИДУ ЗАЈЕДНО НА ЛЕТОВАЊЕ: Ово је разлог због ког ћe ЛУКАС и Соња одмор провести заједно

Певач ће овог лета путовати са бившом супругом

1658321237_aca_lukas_03062022_0043.jpg
фото: Ата имагес

Недавно је изашла вест да ће се снимити филм о Аци Лукасу. У филму имаћемо прилике да видимо само почетке Лукасове каријере, као и део приватног живота.

Лукас је сада открио и да ће на летовање ићи заједно са бившом супругом као и да је разлог њиховог заједничког летовања ћерка Викторија. Он је додао и да ли ће им се остала деца придружити.

Фото:АТА имагес

-Најмлађи члан једино иде са мном, а остали иду својим путем. Ови старији само траже карте авионске да им се купе. А са Викторијом одемо Соња и ја, иако нисмо заједно, али са Викторијом одем. Ево сад ћемо отићи на 5, 6 дана са Викторијом - рекао је Лукас у емисији "Премијера" и прокоментарисао како реагује на питања која су сигурно уследила након ове одлуке:

Прочитајте још: БИКОВИЋ проговорио о разводу родитеља: "Ма они су цртани филм"

- Потпуно ми је беспредметно да то и објашњавам неком. Ако је то неком интересантно, нека тумачи како хоће. Ја знам шта радим у животу. Нећу да се правдам било коме. Кад год одемо негде ми смо срећни и весели. Ја своје дете волим и за њу ћу да урадим све на свету. Али ја за своју децу ћу увек да урадим све. А наравно нећу нешто што је против воље, ја сам са Соњом у супер односима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.