· · Komentari: 0

IDU ZAJEDNO NA LETOVANJE: Ovo je razlog zbog kog će LUKAS i Sonja odmor provesti zajedno

Pevač će ovog leta putovati sa bivšom suprugom

1658321237_aca_lukas_03062022_0043.jpg
foto: Ata images

Nedavno je izašla vest da će se snimiti film o Aci Lukasu. U filmu imaćemo prilike da vidimo samo početke Lukasove karijere, kao i deo privatnog života.

Lukas je sada otkrio i da će na letovanje ići zajedno sa bivšom suprugom kao i da je razlog njihovog zajedničkog letovanja ćerka Viktorija. On je dodao i da li će im se ostala deca pridružiti.

Foto:ATA images

-Najmlađi član jedino ide sa mnom, a ostali idu svojim putem. Ovi stariji samo traže karte avionske da im se kupe. A sa Viktorijom odemo Sonja i ja, iako nismo zajedno, ali sa Viktorijom odem. Evo sad ćemo otići na 5, 6 dana sa Viktorijom - rekao je Lukas u emisiji "Premijera" i prokomentarisao kako reaguje na pitanja koja su sigurno usledila nakon ove odluke:

Pročitajte još: BIKOVIĆ progovorio o razvodu roditelja: "Ma oni su crtani film"

- Potpuno mi je bespredmetno da to i objašnjavam nekom. Ako je to nekom interesantno, neka tumači kako hoće. Ja znam šta radim u životu. Neću da se pravdam bilo kome. Kad god odemo negde mi smo srećni i veseli. Ja svoje dete volim i za nju ću da uradim sve na svetu. Ali ja za svoju decu ću uvek da uradim sve. A naravno neću nešto što je protiv volje, ja sam sa Sonjom u super odnosima.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.