· · Коментари: 0

"Игоре, много ми је жао": Драгана Катић се опростила од певача, а једну ствар многи нису знали

Водитељка се опростила од фронтмена групе "Дивљи кестени" дирљивим речима

1652813139_dk.jpg
Фото: Ата имагес

Пре неколико часова ођекнула је вест да нас је у 56. години напустио Игор Старовић, певач популарне југословенске групе "Дивљи кестени". Како Курир сазнаје, музичар је умро на Другој хируршкој клиници у Београду. Игору је пукла аорта, а како медији наводе борба за његов живот трајала је пет дана. 

Мало позната чињеница јесте да је Старовић био дипломирани археолог и да је то била његова страст коју је неговао до краја живота. Поред тога, волео је и кошарку.

Још једна мање позната чињеница јесте да су Драгана Катић и он били у емотивној вези пре доста времена. Водитељка се од своје некадашње љубави опростила уз дирљиву и кратку поруку.

Прочитајте још: Ћерка Хајди Клум заблистала у МАМИНОЈ ХАЉИНИ на прослави МАТУРЕ: Ево како је изнела хаљину супермодела деведесетих (ФОТО)

Фото: Инстаграм/принтскрин/драгана_катиц

"Стварно сам се потресла и јако ми је тешко. Игор и ја смо имали везу пре више од неких 25 година и заиста смо остали добри пријатељи и у лепим односима. Игор је био уметник, мало људи зна да је био дипломирани арехеолог и да је то била његова друга љубав, поред музике и стваралаштва којим се бавио. Баш ми је тешко и баш ми је жао" - рекла је Драгана за "Гранд онлине".

Бонус видео:

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.