· · Коментари: 0

Илда Шаулић открила како васпитава наследницу: "Волела бих мало да је сачувам од свега онога што се нуди"

Певачица се дотакла и стравичног масакра који се недавно десио у основној школи

1684652905_ildasauil.jpg
Фото: АТА имагес

Шаулићева се дотакла и масакра који се недавно десио у Основној школи “Владислав Рибникар” када је дечак убио десет особа

Фолкерка Илда Шаулић пре неколико дана уписала је ћерку Ему у школу и каже да је поносна на мезимицу која од септембра креће у први разред.

- Моја девојчица је сад предшколац и ишли смо код психолога на разговор. Похвалили су је, да је све како треба и да је спремна за први разред. Негде су то заслуге нас из куће па онда вртића и васпитача. Мислим да то треба да иде једним лепим током. Школа мора да буде место где ће ићи са осмехом и радошћу. Треба да буду растерећени, свака оцена је за ђака - каже Илда за "ПулсОнлине.рс".

Шаулићева се дотакла и масакра који се недавно десио у Основној школи “Владислав Рибникар” када је дечак убио десет особа.

- То је јако страшно и болно, све што бих рекла је мало. Деца одрастају и живе потпуно другачије од онога како сам ја одрастала. Своје дете васпитавам по старим аршинима, али мало ми замерају у окружењу. Кажу ми: “Илда, није то то време. Живи се другачије и деци су друге ствари доступне” - прича певачица и додаје:

- Волела бих мало да је сачувам од свега онога што се нуди. Ми смо били много безбрижнији када смо били млађи и нисмо се оптерећивали стварима које су данас деци доступне. То су ствари које бих волела да се искорене из нашег друштва и да та деца живе безбрижно и расту другачије.

Како сама Илда каже, труди се да разговоре одраслих обавља далеко од наследнице, али се не контролише увек у њеном присуству.

- Нема суздржавања, јер не могу да се контролишем, поготово у кући у којој живим. Свашта нешто се деси од тренутка и ситуације. Зна се да дете не сме да слуша ствари које нису за њу, мислим да то негде успевам. Супруг и ја водимо рачуна када имамо неке разговоре да буду негде мало одвојени од ње. Она воли све да чује и да зна, све је интересује. Ја нисам била таква, била сам једна бубица, где ме оставиш ту ме нађеш - каже певачица која има децу и са братовљеве и сестрине стране.

- Поносна сам тетка јер је мој Лука дао гол. Попустљива сам ту, али и као мама мислим да сам генерално попустљива. Трудиш се да неке ствари контролишеш мало другачије, али наравно тетке су посебне у животима деце и то је много лепо.

Шаулићева је открила је да спрема нове песме и концерт за публику.

- Било би лепо да организујем концерт, то су неки планови последњих две, три године. Моје жеље су да се направи концерт као што је био 2018. године. Волела бих да се то деси. Једна песма је завршена и у припреми смо друге. Није ми било до нових ствари и рада, због свих дешавања код нас и око нас у протеклом периоду. Застанеш мало и кажеш: “И то ће бити”, не журим никуд - закључује певачица за "ПулсОнлине.рс".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ