Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Илда Шаулић отворила душу: Последње две године биле су ми најтеже

Иако делује крхко, певачица је веома јака особа

1600414254_ilda.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Илда Шаулић, у последње две године доживела је доста тешких тренутака у животу. Највећу трагедију доживела је у фебруару 2019. године, када јој је погинуо отац Шабан Шаулић у саобраћајној несрећи у Немачкој.

Прочитајте још: Манекенки је дечко унаказио лице, а сада је уследила ПОТПУНА ТРАНСФОРМАЦИЈА и сви јој кажу "БРАВО!" (ФОТО)

Иако делује веома крхко, Илда сматра да је веома јака и тврди да су јој последње две године биле најтеже у животу:

- Ја јесам такав тип, јака сам. Можда не делујем овако физиономијом зато што делујем некако крхко и нежно, и тако плава, мислим да људи просто такав неки утисак стичу. Искрено, последње две године мислим да су најтеже у мом животу. Морамо да идемо даље, мора да се живи и просто треба да живимо од неких лепих успомена- рекла је Илда и открила како је провела очев рођендан:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Данас је твој рођендан... Данас би се певале најлепше песме... Тебе више нема, али зато остају успомене на срећне тренутке које смо заједно провели, а један од најсерцнијих у мом животу је био када си ми се придружио на сцени да заједно отпевамо ову песму поводом десет година моје каријере, коју данас могу да поделим са свима.Хвала ти што си постојао и био мој тата.Воли те Илда❤️ хттпс://yоуту.бе/66јНQyИпХрУ

А пост схаред бy Илда Саулиц (@илдасаулиц) он

- Тај дан сам провела у његовом знаку, додуше, као што и многи дани у нашим животима пролазе. Тај датум је био датум његовог рођендана и окупили смо се породично, отишли на један ручак, причали неке лепе приче и сећали се, причали како би то можда било данас и како је било раније - закључила је Илда.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas