Oglas
· · Komentari: 0
TRANSFORMACIJA

Manekenki je dečko unakazio lice, a sada je usledila POTPUNA TRANSFORMACIJA i svi joj kažu "BRAVO!" (FOTO)

Bivšoj italijanskoj misici, dečko je pre tri godine unakazio lice, a sada se potpuno transformisala

1600072027_dzesika.jpg
Foto: YouTube printscreen /The Spotnews
Oglas

Džesika  Notaro, pre tri godine preživela je strašnu dramu, kada joj je tadašnji dečko unakazio lice sonom kiselinom. 

Pročitajte još: MLADA SE POTUKLA NA VENČANJU! Pokušala da sruši gosta na pod, drugarica leži MRTVA PIJANA, HAOS (VIDEO)

Nakon dugog oporavka, ova zgodna manekenka pojavila se na festivalu u Veneciji, gde je privukla veliku pažnju medija. Potpuno se oporavila i transformisala, a povez na oku, ocenjen je kao jedan od savršenih modnih detalja, koji se odlično uklopio u njen stajling.

Telohranitelja Jorga Edsona Tavaresa, s kojim je bila u vezi tri godine, upoznala je dok su zajedno radili na predstavi sa životinjama u akvariju u u Riminiji. Nakon raskida 2016. godine, Tavares nije mogao da se pomiri sa tim, pa je u januaru 2017. sačekao ispred vrata njenog stana i bacio joj kiselinu na lice. Time joj je potpuno unakazio kožu na licu, koja je i dan danas u ožiljcima, a na levo oko izgubila je potpuno vid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noi❤️ #amoremio #vitamia #tiamo #stringimisempretraletuebraccia #serateestive

A post shared by GESSICA NOTARO (@gessicanotaroreal) on

Džesika je izjavila kako je bio posesivan i ljubomoran, a dva sata pre nego što je napao pozvao je njenu mamu da sazna gde se nalazi. Osuđen je na 15 godina zatvora.

Džesika se u međuvremenu podvrgnula rekonstruktivnim operacijama, a sudeći prema objavama na Instagramu, ima i novog dečka. U Italiji je postala simbol u borbi protiv nasilja nad ženama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas