Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам ноћу знојења, пробудим се - вода": Маријана Мићић смршала 14 килограма само две недеље после порођаја

Маријана Мићић је јако брзо успела да поврати килажу коју је имала пре трудноће

1697527522_Foto-Ataimages.rs-Marijana-Micic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Позната водитељка и глумица Маријана Мићић породила се по други пут и на свет је донела девојчицу, а тата је рођење ћерке славио до јутра.

И овог пута као и у првој трудноћи када је носила Ану, водитељка је вешто крила стомачић и активно је радила, а како је сама открила, долазак бебе јој није био стран, с обзиром на то да је доста времена проводила са децом своје сестре.

Једном приликом Маријана је открила и да се након првог порођаја угојила 17 килограма, а са вишком се није мучила дуго и врло лако је смршала.

Како сама каже, смршала је на чудан начин, уопште није била оптерећена тиме и само се једном уплашила да ли је све у реду с њом, с обзиром на то да је изгубила килограме већ две недеље након порођаја.

- Радила сам трудна до петог месеца, снимала сам серије, а никоме нисам дуго хтела да кажем да сам трудна, нико није знао. Угојила сам се 17 килограма у трудноћи. Сада имам две киле вишка у односу на пре трудноће, врло брзо сам све то скинула, сама од себе. Имала сам ноћу знојења, пробудим се - вода. И килограми су ваљда само одлазили. Не знам од чега се то дешавало.

- Патронажна сестра ми је рекла да је то од дојења. Ја сам буквално за две недеље смршала 14 килограма, у прве две недеље после порођаја. И патронажна сестра која је долазила сваки дан ми је после десетог дана рекла: „Ју, што сте смршали". Ја сам се уплашила, рекох: „Зашто, шта ми је?" - испричала је Маријана и додала да је тек после порођаја почела да једе слаткише, пре и у току трудноће уопште није волела слатко.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas