Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИМАЛИ СМО ДРУГАЧИЈЕ ПЛАНОВЕ": Цеца открила због чега је одбила да сними дует са Слобом Радановићем за песму "Инфаркт душе"

Због песме "Инфаркт душе" Слоба је дошао у сукоб са Даром Бубамаром, а она је рекла да је Цеца одбила да сними дует са њим

1712217897_Foto-Ataimges.rs-Sloba-Dara-Ceca.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Слоба Радановић је недавно објавио песму "Инфаркт душе", међутим она је убрзо била склоњена са Јутјуба, а иза тога је стајала Дара Бубамара која тврди да је она једнима власнице поменуте нумере.

После тога је песма ипак објављена а Дара је напоменула да је она још увек у њеном власништву и приложила доказ о томе на свом Инстаграм профилу.

Дара је гостујући код Огњена Амиџића испричала и како су Слобу за дует за ту песму одбиле Цеца и Тања Савић па ју је на крају снимио сам.

- Ми смо избацили први песму, а онда је он то пожелео. 2021. године је мене позвала Марина Туцаковић да чујем песму и каже она мени: "Дођи, молим те, да чујеш песму, има да се одушевиш", ја се стварно одушевим и снимим песму која ме је подсећала на оца који је после тога и преминуо, а на све то то је била последња песма Марине Туцаковић, прошло је неко време од тада и аутори обзиром да су имали песму пустили су Слоби и он ју је чуо, он је имао и мој снимак где се чује мој глас и Жељка Николића глас, ишао је и код Цеце да сниме дует и код Тање Савић, али су га одбиле, мене нико није звао, нити ми је било ко јавио иако су знали да је песма купљена. У једном моменту чујемо како се Слоба хвали на телевизији како је Марина њему написала ту песму, ја сам одмах помислила "каква неправда", при том то је наша песма и нико нам се није јавио, а Слоби сам помогла и била сам уз њега, а мислим да је Рале препродао ту песму и не знам како се сви они не боје Бога. Сад је почео суд и кривичне пријаве па ћемо видети шта ће се ту дешавати, он је хтео маркетинг преко мене, сад га је и добио, а за све остало ћемо видети - била је брутално искрена певачица.

Убрзо су новинари Цецу упитали зашто је одбила колегу и да ли су наводи неких медија да јој се песма није допала истинити.

- Не, не, нису нам се поклапали планови и само то је у питању. Иначе, ја Слобу јако поштујем и ценим и приватно смо добри пријатељи, само нам се нису поклопили датуми - истакла је Цеца за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas