Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имао је много чему да се радује": Породица Арона Картера тврди да његова СМРТ није била намерна

Породица се огласила први пут након трагедије

1668074245_aron-karter.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Пеопле ТВ
Oglas

Арон Картер, пронађен је мртав 05. новембра у купатилу свог дома, а резултати обдукције показаће како је дошло до кобног исхода.

Прочитајте још: Холивудски гламур синоћ у Београду: Јована Стојиљковић прошетала црвеним тепихом у савршено кројеном оделу (ФОТО)

Млади музичар и рођени брат певача бенда "Бекстирт бојс", преминуо је у 34. години, а иза себе је оставио вереницу мелани и једногодишњег сина Принца.

Како извори блиски породици Арона Картера истиче, музичар је имао много чему да се радује и истичу да су он и његова вереница Мелани Мартин, у последње време заист били у добрим односима. 

Планирао је да божићне празнике проведе са породицом, такође је заказао састанке са саветником и социјалним радником, како би дао себи шансу да постане бољи родитељ и буде више укључен у одрастање свог сина.

Како се наводи, Еронова вереница га је пријавила на рехабилитацију, а сеансу је требао да има дан раније, пре него што је пронађен мртав у свом дому. Пристао је да учествује у програму, како би повратио поверење Мелани и повратио заједничко старатељство над сином.

Ерон је у петак увече требао да има онлајн сеансу, али се није огласио. Када су из центра позвали Мелани, да јој кажу да се није јавио, она им је саопштила трагичне вести.

- Имајте на уму да је Арон пропустио тај састанак, јер је већ у то време био мртав - рекла је вереница покојног певача.

Прочитајте још: Неочекивањи потез Џенифер Лопез: Певачица похвалила бившу жену Бена Афлека - "Деца су постала најбољи пријатељи"

- Тренутно је заиста лош тренутак, да размишљамо о томе који је узрок. Узнемирени смо, а наше мисли и молитве упућене су његовој породици - рекао је ПР покојног певача медијима и додао.

БОНУС ВИДЕО:

 

 


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas