Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривен УЗРОК СМРТИ Арона Картера? Полиција пронашла доказни материјал

Млади певач је био зависник од дрога

1667902215_aron-karter.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Тхе Доцторс
Oglas

Арон Картер, преминуо је 5. новембра у 34. години. Према речима полиције, у његовој соби и купатилу, пронађене су лименке компресованог ваздуха, као и таблете које се добијају на рецепт. 

Прочитајте још: Дамијано Давид доживео трансформацију: Невероватно подсећа на БИСЕНИЈУ из "Породичног блага" (ФОТО)

Претпоставља се да је предозирање довело до дављења, али више ће се знати након што налази обдукције буду готови. Арон је последњи пут жив виђен у ноћи између четвртка и петка. Његова кућна помоћница је чула куцање око два сата ујутру, а када је отворила, на вратима су били полицајци који су дошли да провере да ли је све у реду. Арон их је чуо, а затим их замолио да оду, док је кућној помоћници рекао да га не узнемирава. У петак га није видела цео дан, акада је у суботу ујутру, дошла је до његових врата собе како би га питала да ли жели кафу, чула је завијање пса. Отворила је врата и дозивала га, а када је дошла до купатила, затекла је језив призор. Ароново беживотно тело, било је у кади.

Полиција сумња, да је млади музичар дуже био мртав, јер се тело налазило већ у фази распадања, а вода је попримила неприродну боју. А како ТМЗ наводи, славина је још увек радила када је његово тело пронађено.

У суботу, полиција је добила позив из Ароновог дома због дављења у кади. Диспечари полиције добили су позив од женске особе, која је тражила кроз јецаје помоћ.

Како се наводи, није остављена никаква порука, тако да се одбацију сумња о самоубиству или убиству.

Прочитајте још: Милош Биковић одговорио на прозивке Јелене Карлуеше: Глумац поручио само једно

Многе познате личности одале су почаст младом Арону, док је један део наступа групе Бекстрит бојс, који су се налазили тог дана у Лондону на концерту, био посвећен управо њему, а Аронов рођени брат Ник Картер, није могао да сузбије емоције, па је током читавог концерта плакао за прерано преминулим брато.

БОНУС ВИДЕО:
 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas