Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Интервју о ком БРУЈИ цео свет: Џенифер Лопез са киселим осмехом одговорила на непријатно питање (ВИДЕО)

Џенифер Лопез је јуче била на додели Златног глобуса где се суочила са непријатним питањем

1704716030_FotoProfimedia-Dzenifer-Lopez.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Џенифер Лопез појавила се на овогодишњој додели Златних глобуса. Носила је ружичасту хаљину засенила је све лепотице, а потом је на црвеном тепиху одговарала на питања Марка Малкина и постала хит на друштвеним мрежама.

Џенифер Лопез је била насмејана, коментарисала да ужива и жељно ишчекује да чује имена победника... да би уследело питање: "Како знаш да је ово твој последњи брак?".

Исте секунде се кисело насмешила и рекла: "Кажу кад знаш, онда знаш. А кад не знаш, такође не знаш. Мислим да човек увек улази с најбољим намерама сваки пут кад се упушта у било шта, барем ја тако радим. Не само у приватном, него и у пословном животу“, рекла је Џенифер, а само овај део интервјуа је завршио на Твитеру уз прегршт коментара.

 

"Дајте овом човеку повишицу", гласио је један у мору хвалоспева на Малкинов рачун, а уз коментаре "цепај, мајсторе", нашло се и неколико оних у којима му се замера овај начин обраћања једној од најлепших певачица и глумица на свету: "О, не, зашто је то урадио"

Разлог за његово питање лежи у чињеници да се Џенифер Лопез удавала четири пута - била је у браку са Оханијем Ноом, Крисом Џадом, Марком Ентонијем, сада Беном Афлеком, а у међувремену се верила неколико пута. Последња веридба је била са Алексом Родригезом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas