· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Исак Шабановић открио која му је неостварена жеља!

Млади финалиста Звезда Гранда открио неостварену жељу

1634712298_osak-sabanovic.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1

Млада нада наше музичке сцене Исак Шабановић истакао је да се још увек није навикао на Београд.

Прочитајте још: Синди открила у каквом јој је стању сестра након прича да је завршила на психијатрији!

- Двапут сам изнајмио стан и двапут отишао, нисам се још навикао на Београд али привикавам се. Гужва је, увек фрка... Али верујем једној мојој пријатељици која каже: Кад се инфицираш Београдом - биће ти лакше. Изнајмићу стан ускоро и бићу ту – казао је двадесетшестогодишњи певач и признао да пред сваки наступ, било у клубу или на телевизијиима трему. - Ако нема треме онда нема ни одговорности, па посао одрађујеш, „онако“. 


Превалио је велику километражу


-  Позове ме летос менаџер и каже: Е, Исак, јел можеш пет дана заредом да певаш? И ја кажем: Могу!  Знало је да буде и 6.000 километара у пет дана. Једног дана стигли смо у Македонију и запитао сам се како знају они за мене тамо. То ми је први пут да дође 2.000 људи у један затворени простор и да знају моју песму. Тако нешто никад нисам осетио и доживео – казао је Исак на К1 телевизији. 

С осмехом је открио да је „љубав добро и да има лепих жена“, као и да му је једна од неостварених жеља да наступи на Евровизији. Такође, поделио је са гледаоцима и занимљивост да му многи кажу да се родио у погрешно време.  

- Кажу ми неки да сам се родио у погрешном тренутку са „овом мојом музиком“. Шта ћу, све је до мене, до Бога и до среће. Али, волео бих да сам се овим послом бавио током осамдесетих година – признао је млади певач. 

Његова песма „Прво јутро“ доспела је у трендинг
 

- Прво јутро“ али пета срећа. Пре „Звезди Гранда“ имао сам четири песме, али ова је постала хит. Аутори су Мили и Саша Лазић, а текст је прављен тако што смо сели и разговарали шта ћемо да певамо и рекли: Ајмо о женама. Онда смо се сагласили да убацимо и неки „мјесец“. 

 


Открио је Бјелопољац и да је у Подгорици дипломирао филмску продукцију и да већ ради на новим песмама. 

-  Дао сам мало гаса и правимо две песме. Једна ће бити брза, а друга балада која је већ написана и идем баш вечерас да је „пробам“. Објавићу је до Нове године – казао је Исак и открио да се као приправник бавио позоришном продукцијом. - Мислио сам да ћу ту да останем, али сад ми то не треба, јер ово што радим је моје. Хтео сам да се обезбедим, да имам диплому ако ништа не буде од музике, да имам где да се запослим. Али, боље је овако, уоквириш диплому и даш родитељима да се хвале, а ја ћу да певам – казао је шармантни Исак у „Кец на једанаест“.  

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.