· · Коментари: 0

Многи су остали у шоку: Исак Шабановић открио који аутомобил вози

Другопласирани такмичар познатог талент-шоуа “Звезде Гранда”, Исак Шабановић из Бијелог Поља спрема се на велики пут, односно на турнеју по Америци

1666003359_sabanovic.jpg
Фото: YоуТубе сцреенсхот/Гранд Магазин Тв Гранд

Гостујући у емисији “Први ред” на К1 телевизији, Исак је открио планове за будућност:

Прочитајте још: "Сви смо плакали због љубави": Сандра Африка одлучила да стави ТАЧКУ на бивше и више јој нико ништа не може

- Чекам менаџере да се договоре шта и како. Мислим да ћемо на турнеју по Америци кренути крајем новембра и тамо ћемо остати цео децембар. Ја се спремам, сваки дан идем на трчање. Није довољно да будете психички спремни и репертоаром, морате да будете и физички. Макао сам шест килограма.

Исак је открио колико су га мама и кума научиле да избегава новинарска питања:

- Мајка која је новинарка је хтела да ми покаже како да се понашам са медијима, која питања да избегавам, односно да истренирам односе са медијима. Међутим, кума, која је такође новинарка, је одрадила већи део посла. Терала ме је да свој слободан речник заменим речима рекао, казао...Учила ме је како културно да избегнем питање. Што се тиче шкакљивих питања то није до њих то је већ до мене и мог искуства – рекао је певач.

Шабановић је причао и о одрастању у Бијелом Пољу које је упоредио са Београдом.

- Много се разликује. Одрастеш на малом месту где ти је све на пет минута. Овде у Београду кажеш хајде да пијемо кафу у понедељак, а данас је петак. У 18. години сам отишао од куће да студирам, па сам остао тамо да радим, па ме је пукло да одем и ја у Београд. Као млађи сам викао када се дочепам Београда све ће бити моје, а сада видиш да није. Пребрзо је све овде. Када сам гостовао у емисији “Кец на једанест” Бошко ме је питао нешто за Београд, рекао сам му “ја сам једини Црногорац који је дошао, а хоће да оде”. Сада сам направио неки свој кутак. Имам свој локал у који идем да пијем кафу, имам место где једем, имам неко своје друштво. Сада ми је Београд питомији. Када се уморим одем мајци у Бијело поље. Тамо једем мало те домаће хране, одморим и вратим се у пуној снази – рекао је Исак у емисији “Први ред”.

Прочитајте још: Марина Тадић проговорила о борби са анксиозношћу: "Мислила сам да лудим"

Популарни певач нам је открио да је купио сређену “фићу” из 1976. године и да је тај аутомобил и сада олдтајмер.

БОНУС ВИДЕО:


 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.