Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Испливала ретка фотка жене Здравка Чолића: Толико се ретко појављују јавно, да многи не знају ни како изгледа (ФОТО)

У браку су од 2001. године, а ово је жена која је освојила његово срце

1682585287_aerodrom_23102022_0042-ATA-Zdravko-COLIC.jpg
Фото: АТА
Oglas

Миљеник жена и један од најпопуларнијих певача ових простора, Здравко Чоли, већ годинама своју љубав и пажњу поклања само његовој супрузи Александри Чолић.

Управо је она Здравкова највећа подршка, али у јавности се ретко када појављује. Певач се једном приликом присетио дана њиховог венчања, и открио како су сви мислили да је у питању нека шала.

„Венчали смо се на Први мај потпуно спонтано, сви су мислили да је скривена камера јер је био празник. Дуго смо били у вези, па је то било или џа или бу. Поштовање и пријатељство мора постојати. Везе које дуже трају, за оног ко их може изгурати, нису некад лоше, у смислу заједничког живота“, изјавио је тада Здравко.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Радио Балкан Сехер Махала

Александра је пак у једном од свих малобројних интервјуа за магазин Хелло открила како је завела некад највећег заводника на естради.

„Сваки мушкарац воли да неко брине о њему, мислим да је то било пресудно“, закључила је.

Здравко је једном приликом испричао и како су се упознали у Хрватској:

„Упознали смо се давних дана у Макарској. Александра је студирала у Београду, наставили смо да се виђамо, временом смо почели да се забављамо. Освојила ме је једноставношћу и приврженошћу, посветила ми се, мисли о мени, брине. Човек некако препозна особу коју би опет радо видео, ухвати неку емоцију која без речи говори да јој је стало до њега. То не могу објаснити јер може пред тобом бити најлепша и најпаметнија жена, а да једва чекаш да одеш од ње. Виша сила одређује зашто су неки људи заједно, а други нису. Сандрина и моја аура су се препознале, то је вероватно било сасвим довољно за улазак у неку нову димензију“, закључио је певач, а преноси сторy.хр.

Здравко и Александра су у браку добили две ћерке, Лару и Уну, која својим објавама на друштвеним мрежама изазива велику пажњу и сама већ броји хиљаде обожавалаца и пратилаца с којима дели тренутке из свакодневног живота.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas