Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Испливали шокантни детаљи из живота МАЈКЛА ЏЕКСОНА: "Краља попа" су два пута проналазили клинички мртвог, имао је поремећени ум"

"Краљ попа" оставио је иза себе много неразјашњених питања

1656336895_majkl-dzekson.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ ЦБС
Oglas

Мајкл Џексон умро је 25. јуна 2009. године, у свом кревету, након што је узео превелику дозу пропофола који није смео да има код себе. Имао је 50 година.

Прочитајте још: Андрија Милошевић пролази кроз КРИЗУ ИДЕНТИТЕТА: Овако звучи када популарни глумац запева Цецин хит "Пиле" (ВИДЕО)

И тринаест година после његове смрти и даље се прича о томе какав је он, заправо, био, зашто је пошто-пото желео да побели кожу, шта се догодило у његовој чувеној "Недођији", да ли је истина да је сексуално узнемиравао децу...

Велике контроверзе и полемику изазвао је документарни филм о мрачној страни Мајкла Џексона, под називом: "Леавинг Неверланд: Мицхаел Јацксон анд Ме". У њему, Вејд Робсон и Џејмс Сејфчак, сада одрасли људи, говоре о томе како их је Џексон сексуално искоришћавао док су били дечаци.

Критичари су за тај филм рекли да је не документарац већ прави хорор

"Два дечака која су постала Џексонови "посебни другари" преживела су, у најмању руку, пакао", само је једна од критика филма.

Исповести двојице злостављаних дечака, који су сада већ одрасли људи, биле су толико потресне и детаљне, да су организатори фестивала у ходник испред биоскопске сале поставили психологе и саветнике за жртве злостављања, за случај да некоме од публике треба помоћ.

Између осталог, они су рекли да је Мајкл Џексон секс "плаћао" накитом и другим поклонима, и да је са једним од њих уприличио и наводно венчање на свом ранчу, по којем је филм и назван.

Робсон, који је у међувремену постао познати кореограф, до детаља је описао како га је Џексон терао да се скине го и постави на све четири, а затим мастурбирао поред њега. Робсон, и Сејфчак злостављање су трпели од седме до 14. године живота. После тога су постали "престари" за Џексона.

После емитовања филма, породица Мајкла Џексона поднела је тужбени захтев и затражила одштету од чак 100 милиона долара.

Ово, нажалост, нису једине приче и сведочења о настраном понашању Мајкла Џексона, несумњиво једним од највећих музичких талената и музичара (певача) свих времена.

Жалосно је то што је његов целокупни музички опус, спектакуларне песме који су постали ванвременски хитови, "пао" у сенку оваквих оптужби и сведочења о сексуалном искоришћавању малолетника.

Оцрнили су га чак и кум његове деце и бивша запослена у "Недођији"

Мајклов пријатељ и кум његове деце, глумац Марк Лестер, испричао је једном приликом да је Џексон недељама пред смрт пио шест боца вина дневно.

Едријен Мекманус, некадашња кућна помоћница у "Недођији", имању у Калифорнији, које је било у власништву Мајкла Џексона, испричала је једном приликом да је током 90-их година два пута проналазила "Краља попа", клинички мртвог, потпуно паралисаног и предозираног лековима.

"Мајкл није био поп херој, већ особа са много проблема у глави, депресивни наркоман, манипулатор поремећеног и демонског ума. И дан данас имам кошмаре јер сањам ту проклету Недођију," рекла је некадашња кућна помоћница Мајкла Џексона.

Аутопсијом је утврђено да је Џексон био "ходајућа апотека", да је дневно гутао најмање по шаку лекова, и да је било питање времена када би му срце само отказало од таквог живота.

"Краљ попа", како су га звали (и даље га зову), оставио је за собом троје деце, Мајкла "Принца", Парис и Принца, чији је надимак "Ћебенце". Прво двоје деце добио је из брака са медицинском сестром Дебором Роу, док идентитет сурогат-мајке која је родила млађег сина никада није открио.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas