· · Коментари: 0

"Испоставило се да је то најбоља одлука": Каја Остојић испричала да је требало да буде ПЕВАЧИЦА у групи "ЂОГАНИ"

Певачица је изнела мало познате детаље са почетка каријере

1682497298_restoran_saran_srpska_kuhinja_24042023_0064.JPG
Фото: АТА имагес

"Ђогани фантастико" пре две деценије била је једна од најпопуларнијих група. Када је Слађа Делибашић напустила место певачице, било је питање ко ће је заменити. Мало ко зна да је управо Каја Остојић била први избор, али је ипак Ђоле на крају одабрао Весну са којом је после и стао на луди камен.

- Ја сам родила Николину 2002. године, значи да је то било сигурно деведесетих односно пре 2000. године. Била сам у средњој школи и имала сам 16 година. Ђоле је тада тражио нову певачицу и ми смо се договарали. Он је упознао и моје родитеље јер сам била малолетна. Малтене смо се све договорили. Иначе, приметио ме је у "3К дур". Ја сам те песме и кренула да певам у студију. Међутим, ја сам била клинка и нисам знала како да уклопим школу у све то. Ни моји када су мало боље размислили нису били за то - започела је причу Каја у емисији "Пулс Србије", па додала:

- Ђоле је тако један дан мене назвао, када сам баш била у том неком расположењу у смислу да не знам како да му кажем да би сачекала са тим. Он је баш у том тренутку мени рекао да се испоставило да његова играчица супер пева и да мисли да је боља варијанта да крене са њом јер она зна да ђуска. Ја нисам имала појма да ђускам, то ми је тек била ноћна мора. Тако да нам је у том тренутку све легло и испоставило се да нам је најбоља одлука била да то буде Весна. Није ми жао јер у тим годинама нисам знала ко ми главу носи.

Весна је једном приликом потврдила да је Каја била први избор:

- Тачно је да је Каја требало да замени Слађу. Сећам се да сам имала трему када ми је у аутомобилу тражио да му отпевам нешто и да сам се одсекла када ми је рекао да ћу бити нова певачица. Али врло брзо смо почели да се спремамо за наступ на „Сунчаним скалама“ и да припремамо нови албум. Током мог првог гостовања на телевизији, водитељка ме је замолила да отпевам нешто уживо. Добила сам спонтани аплауз пре него што сам завршила песму, а Ђоле је тада схватио да није погрешио што ме је одабрао - изјавила је у емисији "Устанак".

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ