Oglas
· · Komentari: 0

"Ispostavilo se da je to najbolja odluka": Kaja Ostojić ispričala da je trebalo da bude PEVAČICA u grupi "ĐOGANI"

Pevačica je iznela malo poznate detalje sa početka karijere

1682497298_restoran_saran_srpska_kuhinja_24042023_0064.JPG
Foto: ATA images
Oglas

"Đogani fantastiko" pre dve decenije bila je jedna od najpopularnijih grupa. Kada je Slađa Delibašić napustila mesto pevačice, bilo je pitanje ko će je zameniti. Malo ko zna da je upravo Kaja Ostojić bila prvi izbor, ali je ipak Đole na kraju odabrao Vesnu sa kojom je posle i stao na ludi kamen.

- Ja sam rodila Nikolinu 2002. godine, znači da je to bilo sigurno devedesetih odnosno pre 2000. godine. Bila sam u srednjoj školi i imala sam 16 godina. Đole je tada tražio novu pevačicu i mi smo se dogovarali. On je upoznao i moje roditelje jer sam bila maloletna. Maltene smo se sve dogovorili. Inače, primetio me je u "3K dur". Ja sam te pesme i krenula da pevam u studiju. Međutim, ja sam bila klinka i nisam znala kako da uklopim školu u sve to. Ni moji kada su malo bolje razmislili nisu bili za to - započela je priču Kaja u emisiji "Puls Srbije", pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Đole je tako jedan dan mene nazvao, kada sam baš bila u tom nekom raspoloženju u smislu da ne znam kako da mu kažem da bi sačekala sa tim. On je baš u tom trenutku meni rekao da se ispostavilo da njegova igračica super peva i da misli da je bolja varijanta da krene sa njom jer ona zna da đuska. Ja nisam imala pojma da đuskam, to mi je tek bila noćna mora. Tako da nam je u tom trenutku sve leglo i ispostavilo se da nam je najbolja odluka bila da to bude Vesna. Nije mi žao jer u tim godinama nisam znala ko mi glavu nosi.

Vesna je jednom prilikom potvrdila da je Kaja bila prvi izbor:

- Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na „Sunčanim skalama“ i da pripremamo novi album. Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao - izjavila je u emisiji "Ustanak".

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas