· · Коментари: 0

ИСТИ ОТАЦ! Ово су РОДИТЕЉИ Милана Марића - нису из глумачког света, ево чиме су се бавили (ФОТО)

Милан Марић је одувек знао да ће се бавити глумом и први је у породици који је ступио у уметничке воде

1647877395_6454_milanmaric0308022018_ig.jpg
Фото: З. Кнежевић

Када је глума у питању, деца глумаца често прате стопе родитеља и онда имамо ситуацију да на малим екранима и у позориштима можемо да гледамо генерације једне породице како се смењују. Међутим, то није био случај са Миланом Марићем. Он  данас важи за једног од најталентованијих глумаца, а нико из његове породице није имао додира са глумом.

‒ Мама је читав радни век провела као васпитачица у вртићу, док је тата био комерцијалиста. Имао је своју фирму. Обоје су сада у заслуженој пензији ‒ испричао је једном приликом глумац, који има брата и сестру по оцу.

Прочитајте још: "Када сам угрожена ГАЂАМ ДИРЕКТНО": Наташа Нинковић открила детаље о односу са супругом Ненадом (ФОТО)

Прве дане живота провео је у Миријеву, одрастао је на Бановом брду и, мада је увек имао слободу да се бави оним што жели, да је било по очевом, постао би фудбалер.

‒ Тренирао је одбојку, пливање и фудбал, где се најдуже задржао ‒ испричала је његова мајка Гордана приликом једног телевизијског гостовања.

‒ Имао је огромну подршку оца, који је страствени обожавалац фудбала. Није му било тешко да, тек што дође с пута, вози сина на тренинг. Милан је, нажалост, на тренингу доживео један незгодан пад, па је морао да прекине са тим спортом.

Поносна мајка Гордана истакла је да је Милан диван и пажљив син који их је, када су били у карантину због короне, редовно снабдевао неопходним потрепштинама, а уз оно што би му они ставили на списак доносио је свашта још по свом избору.

‒ Рано сам отишао од куће да пробам да живим сам. Трудим се да имам што здравији и нормалнији однос са родитељима и да их не оптерећујем својим проблемима, већ да они покупе оно што је лепо, а да ово друго кроз шта пролазим не мора да их оптерећује ‒ истакао Милан, који повремено на друштвеним мрежама објави неку фотографију из породичног албума.

Многи мисле да је Милан исти отац, поготово кад носи браду, а да ли је тако, процените сами.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.