Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОРБЕНА

"Када сам угрожена ГАЂАМ ДИРЕКТНО": Наташа Нинковић открила детаље о односу са супругом Ненадом (ФОТО)

Глумица Наташа Нинковић нема проблем да призна мане

1647779231________________________________________________________________________________649888778989.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ natasaninkovic
Oglas

Глумица Наташа Нинковић и њен супруг Ненад Шаренац званично су 11 година у браку, али је пар много раније отпочео заједнички живот и добио близанце Луку и Матију.

Одлуку да општински озваничи свој однос донео је када су синови кретали у трећи разред основне школе.

Прочитајте још: СВА САМ У МАСНИЦАМА И КРВАВИМ ПОДЕРОТИНАМА: Карлеуши костим направио ХАОС по телу током наступа (ФОТО/ВИДЕО)

Као и сви други супружници током година носили су се са разним недаћама, пуно је ту било љубави, брига, компромиса, размирица, о којима је Наташа једном приликом говорила.

"Све их је мање. Када сам срећна, смејем се. Када ме нешто дотакне, плачем. Када се осећам угрожено, браним се и тада гађам директно у г... Преосетљива сам, упоредо тешка, не ко један него ко три туча", испричала је за "Сторy", а потом се дотакла и односа са супругом.

"Мислим да Ненаду није лоше крај мене. Ми Херцеговци смо бистри и тешко савитљиви, али ја умем да кажем извини", изјавила.

Брак Наташе Нинковић истина није увек био складан, што је нормално и случај је код већине парова. С годинама, међутим, глумица и њен изабраник успели су да помире сензибилитете и споје различитости. 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas