· · Коментари: 0
ИСКРЕНО

Ива Штрљић о улози у серији ИГРА СУДБИНЕ: Бебе престају да плачу када виде Дијану Ерски

Глумица проговорила о свом лику

1634538466_iva.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк

Глумица Ива Штрљић је на К1 телевизији у емисији „Викенд на К1“ отркила колико њој и мамама значи чувена креаторка Дијана Ерски и како је Дијана почела да носи само једну рукавицу.

Прочитајте још: Глумица и водитељка Маријана Мићић у седмом месецу трудноће открива: "Трпим језиво злостављање..." (ФОТО)

- Маме ми шаљу снимке како бебе престају да плачу када се појави Дијана Ерски на телевизији. Једна мама ме је замолила да јој снимим пар Дијаниних реченица како би смирила бебу кад плаче, прича Ива.

- Снимила сам јој, а она ми је послала снимак на којем беба стварно престаје да плаче када ме види. Ако мамама треба помоћ, ја сам ту, рекла је Ива и додала да јој маме на Инстаграму шаљу и снимке деце како је имитирају са једном рукавицом.

Ива је затим открила да је фамозна рукавица била њена идеја

- Желела сам да Ерски буде аутентична, морала је да има нешто у свом стилу што је издваја. Пао ми је шешир на памет, али он би превише одвлачио пажњу. И на првој костимској проби Нена костимографкиња ми је дала да исрпобам једну рукавицу и у том тренутку ми је све јасно – Дијана Ерски ће увек ностии само једну рукавицу.

 

Улога је била сјајна прилика за једну глумица

- Невероватна је прилика да сте ви у домовима толико броја људи сваке вечери. Имала сам одговорност да им се захвалим својим радом и трудом. Често се сусрећемо са предрасудама да је теленовела лак жанр, е па не слажем се са тим. Ива је затим оправдала свој став.

- Радите на много епизода и морате да будете расположени сваког дана. То може само добар глумац и велики професионалац. Ко се не слаже са мном нека поразмисли о овоме што сам рекла, закључила је Ива Штрљић .

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.