Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ивана Дудић оставила дечка пре два месеца, а сада је откривен и разлог

Глумица је одлучила да стави тачку на вишегодишњу везу

1670401477_ivana-dudic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Ивана Дудић, пре два месеца је окончала везу са Милошем и сада је поново слободна девојка. Извор близак пару открива да је непосредно пре саме несреће коју су доживели на Ртњу, када су се преврнули квадом, Милош верио Ивану, али су то успешно крили од јавности, као што и сада нису причали о раскиду.

Прочитајте још: Ана Бекута родила сина са 17 година и оставила га у ДОМУ: Ево у какавим су односима данас

Њих двоје су, сазнајемо, одлучили да се растану без помпе, а глумица то није јавно обелоданила, јер је Милош од првог дана њиховог односа избегавао експонирање у медијима и на друштвеним мрежама.

- Њих двоје су били заједно годину и по дана. Од првог тренутка су знали да је то то. Чак су се и верили. Веза им је била интензивна и сви који их познају мислили су да су заједно много дуже него што заправо јесу. Дудићкин живот тотално се променио након што су она и њен партнер лета 2021. године доживели несрећу након које је он теже повређен. Била је уз њега, али никада се с њим није појавила ни на једном догађају. Била је свесна шта њен посао носи са собом, није желела да људи коментаришу њен избор партнера, због тога никада није причала о свом емотивном животу, већ само о послу - прича наш извор.

Ивана је једном приликом испричала да нема ништа против брака, али да је њој ипак важније да зна да има поред себе особу која је воли.

Прочитајте још: Објављен узрок смрти Кристи Ели: Ево од чега је преминула славна глумица

 

- Ја само маштам да волим и да будем вољена. Венчање, свадба, то је у реду, весеље. Али ја бих ипак да се с неким волим. Моји родитељи су најбољи пример да постоји љубав за цео живот и сви у мом окружењу. Е сад, да ли је то зато што су се у неко друго време удварали, данас је много теже, све је много на извол'те, све је брзо. Ја сам једном симпатију упознала на аеродрому, он ме је јурио ту и на крају смо завршили заједно, то је једна романтична комедија била - рекла је она за медије.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas