· · Komentari: 0

Objavljen uzrok smrti Kristi Eli: Evo od čega je preminula slavna glumica

Glumica Kristi Eli, preminula je u 71. godini nakon duge i teške borbe sa rakom

1670399392_kristi-eli.jpg
Foto: Profimedia

Juče je sve potresla vest nakon saznjanja da je Kristi Eli, preminula od raka, a dan kasnije porodica je iznela saopštenje u kome se navodi uzrok smrti slavne glumice, koja je svojom lepotom očaravala sve.

Pročitajte još: Ruška Jakić progovorila o trenuku koji joj je potpuno promenio život: "Za godinu dana sam ostala bez oba roditelja"

Kako se u saopštenju navodi, Kristije nedavno saznala da boluje od raka, a preminula je u krugu svoje najbliže porodice, koja je sve vreme bila uz nju.

 

- Svim našim prijateljima širom sveta... Sa žalošću vas obaveštavamo da je naša neverovatna, snažna i voljena majka preminula nakon bitke s rakom, koji je otkriven tek nedavno. Bila je okružena najbližom porodicom i borila se s velikom istrajnošću.. Koliko je god bila neverovatna na ekranu i filmskom platnu, bila je još bolja majka i baka -  navodi se u saopšenju na zvaničnom Tviter profilu pokojne glumice.

 

Njen predstavnik za medije, saopštio je, da je Kristi umrla od raka debelog creva. Glumica će ostati upamćena po ulogama u serijama "Kafić uzdravlje", "Sever i jug", kao i filmovima "Gde ko to govori"  i mnogim drugim.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.