Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ИЗА ЗАТВОРЕНИХ ВРАТА: Бивша водитељка проговорила о КРИЗИ У БРАКУ "Ја драмим и вриштим, а он се СМЕЈЕ"

Фолк певач Љуба Перућица и његова супруга Катарина Колозеус, овај Дан заљубљених се прославити у Тајланду

1676377665_dragica_zlatic_rodjendan_23052021_0088-naslovna-Perucica-1.jpg
Фото: АТА
Oglas

У недавном интервјуу, бивша водитељка Катарина је испричала који је најромантичнији гест њен супруг учинио за њу до сада.

- Могу рећи да је Љуба романтичан и да се увек труди да ме обрадује и да ми улепша дан неким ситницама. Нешто последње што памтим је мој излазак из болнице после операције. Он је дошао по мене, иако сам мислила да он неће доћи већ ће доћи моји родитељи, пошто је он радио тај дан. Он је успео да се усклади и дошао је по мене и напунио је ауто балонима, пошто зна да их ја обожавам, и све је некако средио и потрудио се да ми улепша тај дан, да не осећам болове, и да се осећам испуњеном и вољеном, изјавила је за Еспресо.

 

На питање да ли је и длаје осваја ситницама и романтичним гестовима, имала је да каже следеће:

– Осваја ме стално ситницама, и подсећа ме зашто сам се баш у њега заљубила, и зашто сам одлучила да баш он буде мој муж са којим ћу да проведем све лепе и све лоше тренутке. Када ме је запросио, питао ме је да ли желим да ми кува кафу до краја живота свако јутро. И дан данас се труди да ми скува кафу свако јутро. Наравно, када устане пре мене. И то мене сваки пут одушеви, јер није заборавио шта ми је обећао. И оно што је мене купило је то што поред тога што воли своју породицу, он воли и поштује и моју породицу. Труди се да увек испоштује моје родитеље и да увек буде ту за све.

Пар је заједно више од шест година, а Катарина је нагласила да је то и први пут да се поред некога осећа толико вољено и испуњено, те да никада није посумњала да ли је Перућица права особа за њу. 

 

- Мислим да је он баш оно што ми је требало у животу, да је он мој мир, мој спокој, да је он у потпуности особа која ме разуме и која ме никада не спутава, и која поштује све моје жеље, све моје одлуке, и он је у свему ту да ме подржи и да ми да ветар у леђа. И никада није покушао да ме промени и прихватио ме је онаквом каква јесам, као што сам и ја прихватила њега таквог какав јесте и мислим да смо он и ја најбољи могући тим и надам се да ће то заувек тако остати.

Она је још додала да у њиховом односу нема пуно свађа изјавивши да се  ретко када посвађају, углавном су свађе око глупости. ''Од тога да ли је Љуба оставио подигнуту даску на WЦ шољи, до тога да ли је оставио негде чарапу, што њу излуђује.'' Веће проблеме немају. И ако не рачунамо те свађе, онда се свађају јер Катарина некада има жељу да се свађам, па крене да драми због глупости па онда Љуба излуди потпуно, јер он никада не жели да се свађа''.


Изгледа да је овај пар нашао тајну формулу успеха у љубави.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas