· · Komentari: 0

IZA ZATVORENIH VRATA: Bivša voditeljka progovorila o KRIZI U BRAKU "Ja dramim i vrištim, a on se SMEJE"

Folk pevač LJuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus, ovaj Dan zaljubljenih se proslaviti u Tajlandu

1676377665_dragica_zlatic_rodjendan_23052021_0088-naslovna-Perucica-1.jpg
Foto: ATA

U nedavnom intervjuu, bivša voditeljka Katarina je ispričala koji je najromantičniji gest njen suprug učinio za nju do sada.

- Mogu reći da je LJuba romantičan i da se uvek trudi da me obraduje i da mi ulepša dan nekim sitnicama. Nešto poslednje što pamtim je moj izlazak iz bolnice posle operacije. On je došao po mene, iako sam mislila da on neće doći već će doći moji roditelji, pošto je on radio taj dan. On je uspeo da se uskladi i došao je po mene i napunio je auto balonima, pošto zna da ih ja obožavam, i sve je nekako sredio i potrudio se da mi ulepša taj dan, da ne osećam bolove, i da se osećam ispunjenom i voljenom, izjavila je za Espreso.

 

Na pitanje da li je i dlaje osvaja sitnicama i romantičnim gestovima, imala je da kaže sledeće:

– Osvaja me stalno sitnicama, i podseća me zašto sam se baš u njega zaljubila, i zašto sam odlučila da baš on bude moj muž sa kojim ću da provedem sve lepe i sve loše trenutke. Kada me je zaprosio, pitao me je da li želim da mi kuva kafu do kraja života svako jutro. I dan danas se trudi da mi skuva kafu svako jutro. Naravno, kada ustane pre mene. I to mene svaki put oduševi, jer nije zaboravio šta mi je obećao. I ono što je mene kupilo je to što pored toga što voli svoju porodicu, on voli i poštuje i moju porodicu. Trudi se da uvek ispoštuje moje roditelje i da uvek bude tu za sve.

Par je zajedno više od šest godina, a Katarina je naglasila da je to i prvi put da se pored nekoga oseća toliko voljeno i ispunjeno, te da nikada nije posumnjala da li je Perućica prava osoba za nju. 

 

- Mislim da je on baš ono što mi je trebalo u životu, da je on moj mir, moj spokoj, da je on u potpunosti osoba koja me razume i koja me nikada ne sputava, i koja poštuje sve moje želje, sve moje odluke, i on je u svemu tu da me podrži i da mi da vetar u leđa. I nikada nije pokušao da me promeni i prihvatio me je onakvom kakva jesam, kao što sam i ja prihvatila njega takvog kakav jeste i mislim da smo on i ja najbolji mogući tim i nadam se da će to zauvek tako ostati.

Ona je još dodala da u njihovom odnosu nema puno svađa izjavivši da se  retko kada posvađaju, uglavnom su svađe oko gluposti. ''Od toga da li je LJuba ostavio podignutu dasku na WC šolji, do toga da li je ostavio negde čarapu, što nju izluđuje.'' Veće probleme nemaju. I ako ne računamo te svađe, onda se svađaju jer Katarina nekada ima želju da se svađam, pa krene da drami zbog gluposti pa onda LJuba izludi potpuno, jer on nikada ne želi da se svađa''.


Izgleda da je ovaj par našao tajnu formulu uspeha u ljubavi.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.