Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИЗБАЧЕНИ СА БАЛКОНА": Хари и Меган донели одлуку која ће ИЗНЕНАДИТИ СВЕ! Ево шта кажу на "хладан туш" од краљице

ПРИНЦ Хари и Меган Маркл открили су да ће присуствовати прослави платинастог јубилеја само неколико минута након што их је краљица одбила

1651933772_profimedia-0688967138.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Пар је потврдио да ће отпутовати из свог дома у Лос Анђелеса са Арчијем и Лилибет на четвородневну краљевску прославу у јуну.

Обавештење је дошло само 18 минута након што је откривено да краљица забрањује Харију и Меган да уђу на балкон Бакингемске палате.

Ова посета ће бити први пут да су Хари и Меган довели своју породицу у Велику Британију од одласка у САД 2020. године.

Забрањен приступ тераси

Постојале су спекулације да војвода и војвоткиња од Сасекса неће летети назад усред њихове текуће свађе око безбедности.

Прочитајте још: Принц Арчи слави трећи рођендан: Краљица Елизабета честитала уз ову фотографију (ФОТО)

У саопштењу се наводи: „Принц Хари и Меган, војвода и војвоткиња од Сасекса су узбуђени и почаствовани су што ће овог јуна са својом децом присуствовати прослави Краљичиног платинастог јубилеја."

Краљица тек треба да се састане са 10-месечном Лилибет , која ће током прославе прославити свој први рођендан. Такође није видела  Арчија, који је јуче напунио три године.

Породица се неће придружити Њеном Величанству на балкону Бакингемске палате, што је јасна порука од краљевске породице.

Само "актуелни" чланови  краљевске породице  ће махати гомили, док краљица прославља 70 година на трону.

Постојала је бојазан да би могли  „отети или засенити“  догађаје током викенда, који се одржавају од 2. до 5. јуна.

Није познато у којим деловима прославе ће учествовати Хари и Меган.

Узбуркане емоције

Ово саопштење долази након што је Хари прошлог месеца поново сензационално омаловажавао краљицу у новом интервјуу.

Изрекао је бодљикаву примедбу о  својој текућој свађи са владом Уједињеног Краљевства  око његовог обезбеђења због чега је пропустио комеморацију принцу Филипу.

На питање да ли ће се вратити у Велику Британију да обележи  платинасти јубилеј , Хари је рекао америчком новинару Ходи Котбу: „Не знам да ли ћу доћи. Много је проблема са безбедношћу и свим осталим. То је оно што покушавам да урадим. Покушавам да учиним све да моја деца могу да је упознају."

Прочитајте још: КОНСТРАКТА ЈЕ НЕКАД БИЛА ПЛАВУША: Да ли бисте је препознали на снимку од пре 18 година (ФОТО/ВИДЕО)

Хари се вратио у Велику Британију само у три наврата од  2020. када се преселио у Санта Барбару и повукао са своје улоге вишег краљевског члана.

Војвода је дошао кући у јулу прошле године да открије статуу принцезе Дајане - око месец дана након што се Меган Маркл породила.

Такође се вратио у Велику Британију како би присуствовао сахрани принца Филипа прошлог априла.

Хари је потом посетио краљицу са Меган - њихову прву заједничку посету откако су напустили краљевску породицу.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas