Oglas
· · Komentari: 0

"IZBAČENI SA BALKONA": Hari i Megan doneli odluku koja će IZNENADITI SVE! Evo šta kažu na "hladan tuš" od kraljice

PRINC Hari i Megan Markl otkrili su da će prisustvovati proslavi platinastog jubileja samo nekoliko minuta nakon što ih je kraljica odbila

1651933772_profimedia-0688967138.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Par je potvrdio da će otputovati iz svog doma u Los Anđelesa sa Arčijem i Lilibet na četvorodnevnu kraljevsku proslavu u junu.

Obaveštenje je došlo samo 18 minuta nakon što je otkriveno da kraljica zabranjuje Hariju i Megan da uđu na balkon Bakingemske palate.

Ova poseta će biti prvi put da su Hari i Megan doveli svoju porodicu u Veliku Britaniju od odlaska u SAD 2020. godine.

Zabranjen pristup terasi

Postojale su spekulacije da vojvoda i vojvotkinja od Saseksa neće leteti nazad usred njihove tekuće svađe oko bezbednosti.

Pročitajte još: Princ Arči slavi treći rođendan: Kraljica Elizabeta čestitala uz ovu fotografiju (FOTO)

U saopštenju se navodi: „Princ Hari i Megan, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su uzbuđeni i počastvovani su što će ovog juna sa svojom decom prisustvovati proslavi Kraljičinog platinastog jubileja."

Kraljica tek treba da se sastane sa 10-mesečnom Lilibet , koja će tokom proslave proslaviti svoj prvi rođendan. Takođe nije videla  Arčija, koji je juče napunio tri godine.

Porodica se neće pridružiti NJenom Veličanstvu na balkonu Bakingemske palate, što je jasna poruka od kraljevske porodice.

Samo "aktuelni" članovi  kraljevske porodice  će mahati gomili, dok kraljica proslavlja 70 godina na tronu.

Postojala je bojazan da bi mogli  „oteti ili zaseniti“  događaje tokom vikenda, koji se održavaju od 2. do 5. juna.

Nije poznato u kojim delovima proslave će učestvovati Hari i Megan.

Uzburkane emocije

Ovo saopštenje dolazi nakon što je Hari prošlog meseca ponovo senzacionalno omalovažavao kraljicu u novom intervjuu.

Izrekao je bodljikavu primedbu o  svojoj tekućoj svađi sa vladom Ujedinjenog Kraljevstva  oko njegovog obezbeđenja zbog čega je propustio komemoraciju princu Filipu.

Na pitanje da li će se vratiti u Veliku Britaniju da obeleži  platinasti jubilej , Hari je rekao američkom novinaru Hodi Kotbu: „Ne znam da li ću doći. Mnogo je problema sa bezbednošću i svim ostalim. To je ono što pokušavam da uradim. Pokušavam da učinim sve da moja deca mogu da je upoznaju."

Pročitajte još: KONSTRAKTA JE NEKAD BILA PLAVUŠA: Da li biste je prepoznali na snimku od pre 18 godina (FOTO/VIDEO)

Hari se vratio u Veliku Britaniju samo u tri navrata od  2020. kada se preselio u Santa Barbaru i povukao sa svoje uloge višeg kraljevskog člana.

Vojvoda je došao kući u julu prošle godine da otkrije statuu princeze Dajane - oko mesec dana nakon što se Megan Markl porodila.

Takođe se vratio u Veliku Britaniju kako bi prisustvovao sahrani princa Filipa prošlog aprila.

Hari je potom posetio kraljicu sa Megan - njihovu prvu zajedničku posetu otkako su napustili kraljevsku porodicu.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas