Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
недопустиво

"Изгледа као беба кита": Камила Кабељо трпела ЈЕЗИВЕ УВРЕДЕ НАКОН СЛИКА СА ПЛАЖЕ, па се ОГЛАСИЛА МОЋНОМ ПОРУКОМ (ФОТО)

Папараци су ухватили славну певачицу на плажи и од тада су кренуле салве увреда на њен рачун

1649006906_kamila.png
Фото: Инстаграм/принтскрин/цамила_цабелло
Oglas

Камила Кабељо уживала је на плажи у Мајамију,али убрзо јој је то уживање пресело. Папараци су је уснимили у бикинију са тиграстим дезеном, а када су фотографије доспеле у јавност, светску звезду су дочекале салве увреда и неприличних коментара.

Фото: Профимедиа

Дваседетпетогодишњу Камилу неправедно су бомбардовали коментарима попут "Овој жена хитно треба теретана", "Прилично је обла", "Свакако није пример како се здраво хранити", "Изгледа као беба кита", "Треба да смрша бар 15 килограма пре него што следећи пут оде на плажу".

Али, храбра Камила није желела да ћути и имала је реакцију на ужасне коментаре.

Милионима пратилаца послала је јасну поруку:

Сваки пут када одем у овај клуб на плажи у Мајамију, постанем мета папараца - некако увек сазнају када дођем, ухвате ме у бикинију и сваки пут се осетим веома рањиво и неспремно. Носила сам бикини који ми је био премали и нисам обраћала пажњу на то како изгледам, али онда сам видела фотографије на мрежама и коментаре и постала сам јако узнемирена...био је почетак поруке, а Камила није крила рањивост.

Подсећам сам себе да су на моје самопоштовање утицале мисли које је обликовала култура, а не моје сопствене. Култура која је толико навикла свет на идеју о томе како изгледа "здраво" женско тело, а која је апсолутно нестварна за пуно, пуно жена. Фотошоп, рестриктивне дијете, претеривање у вежбању и бирање углова који чине да наша тела изгледају другачије него у стварности и у свом природном облику - када дубоко удахнемо, када поједемо нешто, када нас "туку" таласи...

Нагласила је и да жели да прихвати своје тело онакво какво јесте, што је веома значајна порука за све жене:

Подсећем себе на све то, слушам подкасте о интуитивној исхрани, пратим жене које прихватају свој целулит, стрије, стомак, надимање и флуктуације тежине... а ипак, ја сам слободна жена у својим 20-им усред проклете тоне промоција и желим да осећам као да изгледам "добро".

А шта је радила баш тог дана када су је папараци "ухватили" искрено је признала:

Данас сам набавила нов бикини, цео је тако проклето сладак, ставила сам сјај за усне и нисам јела ништа тешко пре него што сам отишла на плажу јер сам знала да ће се све претворити у фотошутинг. Држала сам стомак толико чврсто увученим да су ме трбушњаци болели, нисам дисала и једва да сам се насмејала и била сам толико свесна где су апарати да нисам могла да се опустим и уживам у природи. Покушала сам да се претварам да их нема, али нисам то могла и једноставном сам увлачила стомак сваки пут кад бих ишла од лежаљке до океана".

Она не крије да је само желела да буде срећна, безбрижна и слободна, баш као и група деце коју је угледала тог дана..

Знала сам да ћу изгледати "добро" на фотографијама и мислила сам да ћу се осетити испуњено, а ипак никада се нисам горе провела на плажи. Осетила сам тугу и празнину јер су мисли ове културе постале моје мисли. Желим да причамо о овоме зато што видимо фотографије жена и хвалимо како изгледају добро, фит или "здраво", али шта је здравље ако сте толико фокусирани на то како изгледа ваше тело да ментално здравље трпи и не можете да да уживате у животу. Коме уопште покушавам да будем привлачна и да ли сам привлачна себи ако не могу да се опустим и уживам у прелепом дану на плажи? Нажалост, још нисам на тој тачки у којој не дајем ни пет пара за туђа мишљења. Интелектуално, знам да то како изгледам не одређује колико сам срећна, здрава или секси. Емоционално, поруке које добијам од света гласно ођекују у мојој глави.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas