Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
занимљивости

ИЗНЕНАДИЋЕТЕ СЕ: Десет познатих личности које су повезане са краљевским породицама

Неки су ближи, а неки даљи сродници.

1645624385_profimedia-0661085050.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Да ли сте се икада запитали о вашем пореклу? Које је порекло ваших предака? Или ко је био ваш прадеда? Можда да, можда не. Међутим, истраживање породичног стабла може бити велико изненађење, са одговорима које може дати на вечно питање које мучи неке око нас: „Да ли имам краљевске корене или не?“

Иако су многе холивудске познате личности имале част да упознају праву плаву крв, током својих успешних каријера, многе од њих нису биле свесне чињенице да имају везу са њима. Краљевски стручњаци и историчари који су спровели темељно истраживање краљевског породичног стабла открили су да је америчка певачица Хилари Даф рођака краљице Елизабете. Наравно, ово није једини случај, будуц́и да и следец́их десет познатих личности имају краљевске корене, а многе од њих, донедавно, нису биле свесне тога.

У галерији вам откривамо ко су познате личности „плаве крви“.

Прочитајте још: ИТАЛИЈАНСКИ ПРЕДСТАВНИЦИ НА ЕВРОВИЗИЈИ ПОТПУНО НАГИ: За сат времена објава добила 350.000 лајкова (ФОТО)

Хилари Даф

Хилари Даф је у сродству са Александером Спотсвудом, 10. праунуком краља Едварда ИИИ. Спотсвуда, који је живео од 1676. до 1740. године, био је официр британске војске и потгувернер Вирџиније. Џош Тејлор, проучавајуц́и ово сродство, објаснио је да је популарна певачица, 18. рођака, 95-годишње  краљице Британије.

Лаура Дерн

Лаура Дерн је такође повезана са краљицом, преко краља Едварда ИИИ. У ствари, средње име глумице је Елизабет, нешто што би могло да докаже више о њеном краљевском пореклу.

Мадона

„Историјско генеалошко друштво Нове Енглеске“ доказало је да је Мадона повезана са Бакингемском палатом, јер је рођака војвоткиње од Корнвола, Камиле Паркер Боулс.

Брук Шилдс

Према студији, 56-годишња глумица и манекенка је потомак француског краља Хенрија ИВ. Заједнички предак којег дели са краљицом Енглеске је Џон од Гента, први војвода од Ланкастера и син Едварда ИИИ од Енглеске.

Прочитајте још: Била је преслатка девојчица која је све очарла у филму "КУДУЗ" и стиховима које је отпевала са Здравком Чолићем: Ево како данас изгледа чувена ИВАНА (ФОТО)

Хју Грант

Британски глумац има много шанси да буде у сродству са члановима краљевске породице Уједињеног Краљевства јер потиче из породице енглеског краља Хенрија ВИИ, али и шкотског краља Џејмса ИВ. Грант је такође далеки рођак америчких председника Џорџа Вашингтона и Томаса Џеферсона.

Бред Пит

Холивудски глумац је део краљевских лордова пошто је 25. рођак краљице Елизабете. Два рођака су повезана преко краља Хенрија ИИ, који је живео у 12. веку.

Анђелина Џоли

Чини се да је бивши пар Брангелина био краљевског порекла са обе стране, а Анђелина Џоли је била 26. рођака Његовог Величанства. Ова краљевска веза настаје преко француског краља Филипа ИИ.

Елен Деџенерес

Према историјском генеалошком друштву Нове Енглеске, Елен Деџенерес је 15. рођака војвоткиње од Кембриџа Кејт Мидлтон, преко Томаса Ферфакса и његове жене Агнес Гаскојн, који су рођени 1400.

Прочитајте још: НАТАША БЕКВАЛАЦ ИСКРЕНО: Признала да њен отац није желео ћерке и да јој живот није савршен

Парис Хилтон

Парис Хилтон је раније открила да је рођака краљице Елизабете преко њеног оца Ричарда Хилтона. Како је појашњено, 40-годишња манекенка је потомак краља Хенрија ИИ, који је био на власти између 1154. и 1189. године.

Ози Озборн

Довољан је био само ДНК тест да се докаже да британски рокер заправо припада плавој крви, након што је открио да је у сродству са руским царем Николајем Другим и енглеским краљем Џорџом И.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas