Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја не певам више од два сата": Рада Манојловић открила детаље уговарања наступа, па открила где се више зарађује

Рада Манојловић објаснила је како функционишу њени наступи

1682405742_639974ac0b827d282cc9965427500b7ad7727e04.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Рада Манојловић прекинула је сарадњу са дугогодишњим менаџером. Његово место заузела је певачицина рођена сестра Маја, а сада је Рада открила детаље о зарадама и трајању њених наступа који се тиче управо уговарања тезги.

Рада је на свом Твитер профилу објавила списак уговорених наступа и гостовања, а потом је открила и детаље који занимали једну корисницу ове друштвене мреже.

- Да ли се више заради од клупског наступа или приватног весеља? То му дође свадба, је л' да? - гласило је питање, а Рада је дала прилично конкретан одговор.

- Не знам шта да ти кажем, мислим да је код сваког посебно. Мени је, рецимо, иста цена и у клубовима и на свадбама (рођенданима, прославама фирми и тако даље), с тим што на приватним слављима може да се узме и један део бакшиша евентуално преко цене, али ту мало дуже и певаш - написала је певачица и наставила:

- Онда, обрни окрени, мени дође исто. Неко ко пева много дуже на свадби може да узме и више, наравно, постоје оркестри који певају 10-12 сати и, наравно, могу фини износ да зараде. Ја не певам преко два сата, а у клубовима око сат и по, сат и 45, тако да мени није нека велика разлика. То ти овако у кратким цртама причам, а наравно да има више варијација на тему - написала је Манојловићева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas