· · Komentari: 0

"Ja ne pevam više od dva sata": Rada Manojlović otkrila detalje ugovaranja nastupa, pa otkrila gde se više zarađuje

Rada Manojlović objasnila je kako funkcionišu njeni nastupi

1682405742_639974ac0b827d282cc9965427500b7ad7727e04.jpg
Foto: ATA images

Rada Manojlović prekinula je saradnju sa dugogodišnjim menadžerom. NJegovo mesto zauzela je pevačicina rođena sestra Maja, a sada je Rada otkrila detalje o zaradama i trajanju njenih nastupa koji se tiče upravo ugovaranja tezgi.

Rada je na svom Tviter profilu objavila spisak ugovorenih nastupa i gostovanja, a potom je otkrila i detalje koji zanimali jednu korisnicu ove društvene mreže.

- Da li se više zaradi od klupskog nastupa ili privatnog veselja? To mu dođe svadba, je l' da? - glasilo je pitanje, a Rada je dala prilično konkretan odgovor.

- Ne znam šta da ti kažem, mislim da je kod svakog posebno. Meni je, recimo, ista cena i u klubovima i na svadbama (rođendanima, proslavama firmi i tako dalje), s tim što na privatnim slavljima može da se uzme i jedan deo bakšiša eventualno preko cene, ali tu malo duže i pevaš - napisala je pevačica i nastavila:

- Onda, obrni okreni, meni dođe isto. Neko ko peva mnogo duže na svadbi može da uzme i više, naravno, postoje orkestri koji pevaju 10-12 sati i, naravno, mogu fini iznos da zarade. Ja ne pevam preko dva sata, a u klubovima oko sat i po, sat i 45, tako da meni nije neka velika razlika. To ti ovako u kratkim crtama pričam, a naravno da ima više varijacija na temu - napisala je Manojlovićeva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.