Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Ја нисам била ја последњих 10 година": Анђелина Џоли проговорила о ТЕШКИМ тренуцима кроз које је прошла њена породица (ФОТО)

Анђелина Џоли каже да су она и њена деца прошли кроз веома тежак период живота

1695897878_Foto-Profimedia-Andjelina-Dzoli.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Анђелина Џоли налази се на насловној страни новембарског броја магазина Вогуе.

У интервјуу за овај лист говорила је о мајчинству, о тешком периоду кроз који су прошли њена деца и она и томе како ју је родитељство спасло. Глумица је причала и о свом модном бренду, који је нови пословни искорак.

- Имала сам 26 година када сам постала мајка. Мој цео живот се променио. То што сам имала децу, спасило ме је - и научило ме да будем другачија у овом сввету. Мислим да бих завршила на мрачан начин, да нисам желела да живим за њих. Они су бољи од мене, јер желите да ваша деца буду таква - рекла је Анђелина Џоли.

"Ја нисам била ја последњих 10 година"

Анђелина Џоли и Бред Пит развели су се 2016. након 12 заједничких година, имају шесторо деце. Након раскида водили су љути судски окршај за старатељство над децом, а затим и због власништва над винаријом у Француској што је недавно окончано договором. Глумица је признала да се ових дана осећа "помало потиштено".

- И даље покушавам да схватим себе, са 48 година. Претпостављам да сам у транзицији као особа. Не осећам да сам била потпуно своја последњих 10 година, на начин у који не бих волела да се упуштам - додала је Анђелина Џоли.

Напоменула је да је живот целе њене породице био тежак последњих година.

- Морали смо да се изборимо са много проблема, и даље проналазимо ослонац.

 

Шта јој је рекао терапеут

- Не желим да будем велика модна дизајнерка, желим да направим модну кућу за друге људе, да они то постану. Надам се да ћу променити многе аспекте свог живота. А ово је онај окренут напред.

Поручила је да жели да њен бренд инспирише жене да се "осећају довољно снажно да покажу и своју нежну, осетљиву страну" - што њој раније није било лако.

- Понекад начин на који се облачиш говори: "Немој да се петљаш са мном - имам свој штити. Након што сам прошла кроз нешто што ме је повредило, терапеут ме је питао д али бих покушала да носим лепршаву одећу. Звучи глупо, али претпостављам сам да панталоне и чизме указују на "тврђи" изглед, снажнију мене - испричала је глумица.

У то време није била довљно снажна да покаже колико је емотивна и осетљива. “Осећала сам се рањиво”, поручила је, преноси Паге сиx.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas